Slip fri af stressen

Minikursus v. Birgit Ritter
Søndag kl. 13.00 – 14.45 i Lokale 5, v. Caféen – følg de røde pile på gulvet

Et minikursus i hvordan du slipper fra af stressen og får hverdagsoverskuddet tilbage.

STRESS ER IKKE BARE STRESS
Læger giver jo ikke samme medicin til alle deres patienter. 
På samme måde, kan man heller ikke bare give den samme hjælp til alle stressede.
 Dels er vi vidt forskellige mennesker, har forskellige ressourcer og livssituationer. 
Derudover er det ikke uvæsentligt, hvad det for en type stress vi har. Metoden til at slippe stressen afhænger af, hvilken type stress vi har.

Hør om forskellige former for stress og hvordan du håndterer det bedst muligt:

  • Naturlig stress
  • Forestillingsstress
  • Identitetsstress
  • Social stress
  • Strukturel stress
  • Kulturel stress

HVAD GØR DET VED DIG?
Hør mere om hvordan vi ofte fortrænger, at vi har fået stress og få eksempler på, hvor galt det kan gå, når stressen tager styringen. 

Hvordan påvirker det dit helbred og hvad gør det ved din adfærd?

Hør mere om hvordan det kan påvirke din familie at du har stress. 
I de familier der er mindst ramt, handler det kun om manglende nærvær og kvalitetstid med den stressede. 
Dem der er hårdere ramt bliver dagligt overfuset af den stressede, der holder facaden på jobbet og afreagerer derhjemme.

HVORDAN DU SLIPPER FRI AF STRESSEN
Få inspiration til hvad du kan gøre for at du får magten og overskuddet tilbage i dit liv. Hør mere om hvordan du slipper for stress og hvordan du forebygger at blive stresset igen

Birgit Ritter

Jeg har oplevet stresssymptomer af flere omgange og manglede nogle konkrete værktøjer, som jeg kunne kombinere med en hektisk karriere i internationale virksomheder. Da min krop endelig bukkede under og jeg blev sygemeldt, manglede jeg mest af alt en forståelse af hvad det var der gået galt. Hvordan kunne jeg, som er så stærk og normalt kan klare alt, gå ned med stress?
Når jeg hjælper folk med stress, er det derfor altid med udgangspunkt i forståelse af den enkeltes mønstre og motivation. Hvis ikke du kender dine egne mønstre, er det svært at finde din hellige gral i forhold til hvordan du håndterer stress fremadrettet.

Jeg er certificeret Mastercoach, Master Stresscoach og Enneagram Practitioner og har samlet set modtaget over 400 timers uddannelse indenfor coaching. 
Det gør, at jeg i dag har en værktøjskasse, der er både omfangsrig og opdateret indenfor seneste viden om psykologi, sociologi, relationer, stress, selvværd med mere. For dig betyder det at du er garanteret en erfaren og professionel coach.