Hvad hvisker hesten?

Foredrag v. Ditte Young
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Hvad hvisker hesten til dig? Hvordan kan det lade sig gøre? Og er heste mere spirituelle dyr end andre? 
Kom med til et spændende foredrag og lær mere om hvad det egentlig er hestene gør i samspillet med os på det personlige og det åndelige plan.

Ditte Young er anerkendt både i ind- og udland for sine telepatiske og clairvoyante evner og ikke mindst synlige resultater. Hun har bl.a. hjulpet ryttere som: Per Sandgaard, Bo Høstrup, Cathrine Dufour, Caroline Poulsen, Anna Zibrandtsen, Thomas Sandgaard, Ellen Birgitte Farbrot, Hannes Melin, Mikaela Lindh, Carina Cassøe Krüth og mange flere. 

Til dette foredrag er det muligt at møde Ditte Young, se hvordan hun kommunikerer med en udvalgt hest og få spirituelle råd til hestens ejer og rytter.

Deltagerne vil få indsigt i følgende punkter:

  • Hvorfor er heste spirituelle dyr og hvordan er de det?
  • Om evidens af telepatiske evner
  • 
Personlig og åndelig udvikling for heste og ryttere
  • 
Om partnerskabsrelationen ”De Forbundne” og personlighedsprofilen ”Mesteren”
  • En livedemonstration af Ditte Young med en udvalgt hest blandt deltagerne, som alle skal have billeder med.

Ditte Young

Ditte Young er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer, og så er hun en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører. Hun holder foredrag, konsultationer, kurser og uddannelse både i ind- og udland. Hun arbejder med alle typer af hesteejere både fritidsryttere og eliteryttere fra landsholdet, inden for dressur, spring, military, western og meget mere og over det meste af verden.