Holistisk fødselshjælp – hvordan kan det bruges?

Foredrag v. Hannah Freja Læssøe
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

At blive mor er en skelsættende begivenhed i et kvindeliv. Det er en overgang fra at være kvinde, til at være kvinde OG mor. Når en kvinde bliver gravid, sker der en masse i hendes krop. Ikke kun fysisk og hormonelt, men også i energierne i og omkring hende. En Holistisk Fødselshjælper, er én, der ser og favner dig præcis som du er og dér, hvor du er i dit liv lige nu. Vi spørger altid: “Hvordan kan jeg være i service for dig?”

Så hvordan kan jeg, som Holistisk Fødselshjælper og vis kvinde, støtte denne kvinde i hendes overgang til moderskabet, i moderskabet eller bare i kvindelivet generelt?
En fødsel behøver nemlig ikke kun at være den fysiske fødsel af et barn. Det er også fødslen af dig som kvinde, datter, veninde, kæreste, ægtefælle og ikke mindst mor.
Som Holistisk Fødselshjælper har jeg en bred viden inden for kvindekroppen, graviditet, fødsel og efterfødselsperioden, både fysiologisk OG holistisk. Jeg vil her på foredraget bl.a. fortælle lidt om rebozo-massage, rebozo-lukning, Mother Circle, Mama-besøg og samtale-sessions som blot er nogle af mine værktøjer i mit virke som Holistisk Fødselshjælper.

Hannah Freja Læssøe

Jeg er én ud af 11 skønne, vise kvinder, der er ved at uddanne os til Holistisk Fødselshjælper hos Jordemoder Sophia Puck i Odense. Selv er jeg 33 år gammel, og bor i Brøndby, er gift med en dejlig mand og sammen har vi 4 skønne børn.

Siden jeg fødte vores første barn tilbage i 2010, har jeg haft en stor passion for kvindeliv, graviditet og fødsel og har ud fra de erfaringer jeg har gjort mig i alle mine graviditeter, fødsler og barsler, følt et kald om, at være en støtte for andre kvinder og deres familier igennem forløb fra ønsket om graviditet, til tiden efter baby er født.

Min intention er, at kvinder (og deres familier) får de bedste muligheder for, at få så god og blid en overgang som overhovedet muligt, og som passer til lige præcis dem.
Jeg ønsker, at de får en bedre mulighed for at mærke sig selv, og hvad der er det mest rigtige for dem, og støtte dem heri. Således at de nye børn, der kommer hertil også kan bliver set, hørt og favnet.

Vi skal huske på lyset og kærligheden og turde stole på vores indre styrke og visdom. Og turde stole på, at dét vi mærker, er det rigtige for os.
Grunden for en ny samfundsvision starter med en ny generation af børn, der er vokset op hos kvinder og familier, der tør leve med hjertet først og leve med kærlighed og tillid til sig selv, hinanden og verden.