TAT healing – neurologisk afprogrammering – genvej til ro, balance og glæde i dit liv

Minikursus v. Janne Ringius
Lørdag kl. 15.00 – 16.45 i Lokale 5 ved Caféen – følg de røde pile på gulvet

TAT healing, er forholdsvis nyt i Danmark – og dens styrke, gennemslagskraft og blidhed er langt fra kendt af nok endnu.

 Dette er din mulighed, kom og få helet det, der plager dig, og forhindrer dig i at være i livet med mere glæde, frihed og tilfredshed. 
Tag fat i et helt konkret problem eller i et håb for fremtiden eller måske i et ønske, du ikke har fået opfyldt. Mærk hvordan det, du har lavet TAT på, efter sessionen har forandret sig, så du har fået ro og føler dig mere i harmoni med dig selv – ofte er dit problem simpelthen fordampet.

TAT er en blid, effektiv og nem metode til forandring. TAT kombinerer det ubevidstes ressourcer med de spirituelle kræfter og sjælens visdom, så healingspotentialet bliver potent, hjerterigtigt og samtidigt målrettet.

Når du laver TAT, skal du ikke fordybe dig i ubehagelige følelser eller erindringer – du kan slappe helt af og lade processen udfolde sig – du skal end ikke gøre dig umage. TAT-helingen er bevidsthedsgivende, så du undervejs får de indsigter, som forandrer og forløser dig og giver AHA’oplevelser.

 Selv gamle problemstillinger, fobier, bekymringer og traumer, som du har opgivet at ændre på, kan forløses og somme tider på bare en session – måske på dette minikursus?

Efter en kort beskrivelse af TAT vil Janne guide deltagerne gennem en TAT-session, og alle vil have muligheden for at gå hjem – måske ét problem ‘fattigere’.

Janne Ringius

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år og både som menneske og som behandler har jeg konstateret at man kan tale sig godt og grundigt fast i sin egen problematik, derfor har jeg de sidste mange år specialiseret mig i energiterapeutiske redskaber.

 Jeg er uddannet Kranio Sakral Terapeut, Jin Shin Jyuatsu behandler og Tankefeltterapeut, og det sidste skud på stammen er TAT healing, som vil blive dér hvor jeg vil lægge mit fokus, da jeg oplever at det helt enkelt og smidigt skaber de største forandringer for mennesker på min vej.

 Når vi mennesker bliver bevidste, og begynder at vende ansvaret for vores liv tilbage til os selv, så er der en stor sandsynlighed for at vi kan begynde at slå os selv oven i hovedet lidt for meget. 
Jeg oplever at med TAT healing, så sker forandringen bare hurtigere og gladere, forandring kan føltes faretruende for de fleste, men det behøver den ikke at være, og det vil jeg gerne være med til at udbrede.