Pilgrimsrejse til Peru

Foredrag v. Jens Peter Hansen og Bo Pedersen
Fredag kl. 17.00 – 17.45 lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

En rejse gennem tid og rum i Qero-indianernes magiske Peru.

Hør om Qero-indianernes fantastiske liv og tradition i Andesbjergene fra Inkaimperiet til i dag. Du får et indblik i Qeroernes unikke måde at se verden på og hvordan vi i dag kan bruge traditionen til at opnå et bedre liv i hverdagen. Qero-indianerne er direkte efterkommere af Inkaerne og deres Paqoer (shamaner) viderefører Andestraditionen den dag i dag. Foredraget indeholder billedmateriale fra Peru 2017.

Intro til bevidst sammenhængende vejrtrækning

Miniworkshop v.  Jens Peter Hansen og Bo Pedersen
Lørdag kl. 11.00 – 12.45 i Lokale 5 ved Caféen – følg de røde pile på gulvet

Kom og hør om Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning (åndedræt terapi)

Giv dig selv muligheden for et endnu større udbytte af dit liv. Giv dig selv mulighed for en endnu dybere selvindsigt.

Rebirthing/Åndedrætsterapi, er en meget effektiv teknik til Personlig Udvikling. Målet er nænsomt og blidt at fjerne fysiske, mentale og følelsesmæssige blokeringer og spændinger – især dem, der stammer fra fødslen og fra de første leveår. Mange af menneskets senere livsproblemer stammer oprindeligt fra oplevelser i den tidlige barndom.

Ved hjælp af åndedrættet er vi i stand til at give slip på alle problemer, hvilket medfører en Vidunderlig integration af energien i kroppen, og dette forøger vor evne til at elske og nyde livet mere.

Dette vil du komme til at opleve på denne miniworkshop

Jens Peter Hansen

Rebirther, Psykoterapeut, Astrolog og har 20 års erfaring i psykoterapi.

1984 startede jeg uddannelse til astrolog og psykoterapeut. Kursus i Silva Mind og andre mental trænings teknikker. Træning og uddannelse i Rebirthing, også kaldet Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning, hos Collin P. Sisson i 1992. Spontane energioplevelser under en lang rejse i Sydamerika 1997. Herefter modtog jeg Hatun Karpay indvielsen – den store energi indvielse af Juan Nuñez del Prado. 2002 blev jeg certificeret underviser i den filosofiske og spirituelle Andestradition. Foruden klientsessioner arbejder jeg med personale udvikling og underviser i rebirthing og psykoterapi bl.a. for NLP-huset. Jeg er også formand for Wiraqocha fonden Skandinavien og underviser i kurser om energiarbejde, samt er underviser og rejseleder på spirituelle energirejser til Peru og England.

Bo Petersen

Åndedrætsterapeut og Enneagram-/NLPtræner, HR Stresscoach og Udviklingskonsulent.

”Jeg afsluttede min uddannelse som åndedrætsterapeut i 2010 og har siden glædet mig over de forandringer, jeg har mulighed for at skabe hos andre og mig selv. For mig giver åndedrættet ro, harmoni og konstant udvikling. Uddannelsen er en rejse man ikke vil hjem fra og jeg glæder mig til at være guide på din rejse ind i åndedrættets og inakhealers fantastiske verden”.
Bo er gæste underviser på uddannelsen og er Chumpi Paqo at 4 nivuea.