Et liv i kærlighed og nærvær

Foredrag og SATSANG v. Lars-Elias Anna Elena
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Den korteste vej ind til eget hjerte er gennem dine egne spørgsmål. Når du er i kærlighed oplever du kærlighed og alt er kærlighed.

Alt, og hvert eneste øjeblik, vi lever, er givet ved Guds nåde. Nu læser du dette, men om livet trækker vejret i dig, så du har mulighed for at komme til foredrag og SATSANG og stille spørgsmål er uvist.

Jo mere tillidsfuld og åben, du er, og jo mere personlige dine spørgsmål er, desto større nådegave er der mulighed for – for dig og alle andre tilstedeværende.

Lars-Elias Anna Elena

Lars-Elias Anna Elena blev født i 1962. Han fik i 2002 en voldsom kundalinivækkelse, som de sidste 16 år har medført mange spirituelle oplevelser og tilstande i krop og sind. Det har undertiden været så voldsomt, at indlæggelse på psykiatrisk hospital har været en konsekvens. I de senere år har kundalini, som er moderen, der vedvarende skaber kroppen, manifesteret sig under navnet Anna Elena.

Siden 2002 har Lars-Elias Anna Elena studeret og praktiseret religioner, herunder specielt Den Universelle Religion, Kristendom, Buddhisme, Hinduisme samt Yoga og Qigong for at understøtte kundalinivækkelsens udvikling og mange tilstande, som fordrer etisk sund livsførelse samt oprensning af krop, sind og energisystem for at kunne forløbe optimalt.

Lars-Elias Anna Elena er uddannet indenfor sprog og økonomi og har arbejdet i erhvervslivet med salg i ca. 20 år. De seneste 20 år har han uddannet sig som alternativ behandler og er bl.a. instruktør i Vibrationel Kinesiologi og Qigong efter Biyunmetoden. Han har haft egen klinik, Optimal Livsenergi, siden 2009.

I 2018 har Lars-Elias Anna Elena grundlagt en uegennyttig organisation under navnet ROSEBUD, og tilbyder, udover konsultationer i klinikken OPTIMAL LIVSENERGI, bogsalg, undervisning, foredrag, sammenkomster med dialog, medvirken ved arrangementer til fremme af mangfoldighed, kulturmøder, samarbejde med erhvervslivet, offentlige institutioner og foreninger til fremme af medmenneskelighed og de potentialer og den visdom, som hvert eneste menneske rummer.