Sorg – myter og bearbejdning – sådan kommer du videre

Foredrag v. Mette Hvied Lauesen
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 iKonferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Sorg og tab taler vi ikke meget om – og slet ikke, at det bliver udløst af en masse andet end dødsfald. Men faktum er, at vi alle bliver udsat for det, og de fleste kommer igennem det.

Kom og hør om myter, gode råd, facts – masser af facts. Hør, hvordan du selv kommer videre – og hvordan du hjælper andre.

Mette Hvied Lauesen

er certificeret Grief Recovery Specialist fra Grief Recovery Institute i Storbritannien. Hun er derudover certificeret life og business-coach, uddannet i persontype-værktøjet Enneagrammet og akkrediteret hos International Enneagram Association. Hun arbejder med at flytte folk fra A til B – fra der, hvor de er nu, til der, hvor de vil hen – hvad enten det gælder nye ledere, jobsøgende, sørgende eller dem, der bare ikke helt trives.

Hun har dyb indsigt i menneskets mønstre og motivationer og er kendt for at stille de skarpe, de præcise og de kærlige spørgsmål. 

Som Grief Recovery Specialist tilbyder Mette en metode, der får folk igennem sorg på 7-8 uger gennem et kursusforløb med personlige refleksioner og indsigter og med udgangspunkt i den oplevede sorg. Uden at dømme, vurdere eller kritisere. Man slipper ikke af med sorgen, men man får det bedre.