Orkanen i dit sind – om sindet og andre finurlige forhold, der præger vores helbred og oplevelse af livet

Foredrag v. Noa Octavia
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Hvorfor er det stort set umuligt at ændre sig? Hvorfor er det så vanskeligt at forandre sig, og fylde sit liv med mere energi, glæde og kærlighed?

Foredrag om det hele menneske og sammenhæng mellem tanker og følelser – den enorme kraft, der er inden i os og som skaber og former vores liv. Jeg vil komme ind på, hvordan krop, sind og følelser interagerer med hinanden og i samarbejde med de erfaringer, der har lagret sig i os, skaber den, vi er. Og om, hvordan disse mønstre kan gøre det svært at åbne op for forandringer.

Kan vi gøre noget, for at bryde disse mønstre?
Ja, vi kan – dette og meget mere kan du høre om i mit foredrag, der bygger på egne erfaringer fra stormfulde perioder før, under og efter store forandringer.

Noa Octavia

Jeg tilbyder behandling med coaching, META sundhed, EFT, healing, regression, NADA og cuddling.

Siden jeg var barn, har jeg været optaget af mennesker – lyttet til deres historier og funderet over sindets kompleksitet, de forskellige fysiske reaktioner og menneskers livssituationer, livskriser og livstemaer. Jeg har selv været igennem adskillige personlige udfordringer relateret til en vanskelig opvækst og har gennem mere end 30 år arbejdet med at guide, støtte og hjælpe andre mennesker i store udfordringer – udsatte børn og unge, mennesker i kriser og mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer – mange med grusomme traumatiske oplevelser i bagagen.

Mine faglige erfaringer omfatter bl.a. undersøgelse af torturoverleveres livssituation, undervisning og foredrag om udsatte gruppers vanskelige livsvilkår, ansvar for integration af flygtninge og indvandrere, arbejde i Røde Kors Asylcentre, på Sct. Hans Hospital, i klubber med børn og unge, som patientrådgiver og som bisidder ved afhøring af mindreårige.

Min faglige baggrund er en pædagogisk uddannelse med en ledelsesmæssig overbygning, samt uddannelser i coaching og supervision, meta sundhed, EFT, healing, zoneterapi, håndlæsning, nada, meditation, regression, kanalisering, krise og sorg, psykologiske følger efter udsættelse for vold m.fl.