Den ny tids healing – Frekvenser & Healing Energi – genopretter vores kroppes selv-healende evner

Foredrag v. Ole Friis Vildmand
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Einstein forudså det – Nicolas Tesla beviste det – og en mensa-intelligent og spirituel kvinde har ved hjælp af kanaliseringer fra de højeste bevidstheder gjort det til virkelighed.

Det jeg vil fortælle jer om – og give jer mulighed for selv at opleve indenfor få måneder – er et banebrydende gennembrud. Vi skal på Healing-Weekender i udlandet, hvis vi hurtigt og ofte dybt vil opleve mirakler og frigøres for vores emotionelle, mentale og fysiske udfordringer.

Kroppens naturlige tilstand er at selvhelbrede! Når cellernes kraftværk – mitokondrier – specielt på grund af blokerede ubearbejdede følelser og strålepåvirkning, ikke kan producere det naturlige niveau af elektromagnetisk energi, bliver det ekstra svært at forblive fysisk raske, vitale og mentalt fri for stress, depression og lignende.

Alt i Universet består af energi – selv din fysiske krop, dine følelser og din ”virkelighed” er energi og udsender frekvenser. Alle har en eller flere ubearbejdede følelser og oplevelser, der er blokeret, og derfor udgør undertrykt energi. Det forhindrer vores krop i at være selv-helbredende både mentalt, psykisk og fysisk!

Med healende skalar frekvenser og specifikke DNA reparerende og revitaliserende frekvenser kan vi se frem til en fremtid med mere lykke og lethed i vores sind og en indre meditativ ro og balance.

I får alle muligheden for at kinesiologi-teste jer selv, om I har fastlåste følelser, der kan være en del af eller hele årsagen til jeres psykiske eller fysiske udfordringer. Vi vil eksperimentere og gå på opdagelse i vores hemmelige gemmer – i vores underbevidsthed, som udgør mere end 99 % af vores sind. Velkommen til mystikkens verden.

Ole Friis Vildmand

Jeg er terapeut, forfatter, foredragsholder og workshop leder. Jeg har en lang række terapeutiske uddannelser og mange års erfaring. Faktisk har jeg holdt kurser siden 1990 i både Danmark og udlandet og altid forankret i nyeste, banebrydende forandrings metoder.