Født sensitiv/Sensitive Børn

Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng i samtale med journalist Rikke Hast
Lørdag kl. 14.30 – 15.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet
Tillægsbillet kr. 75,- købes på stand 78 (ingen forsalg)

I samtale med journalist Rikke Hast fortæller Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng deres personlige historier om livet som højsensitiv og om, hvordan dette medfødte personlighedstræk er blevet en styrke.

De giver et billede af, hvordan ’særligt sensitive’ ser verden, og hvordan de bedst lærer at leve i den.

De beskriver den særlige sansefølsomhed som barn, skrøbeligheden som ung og følsomheden som voksen.

Sensitiv Styrke – din kraft, workshop

Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng
Lørdag kl. 10.30 – 13.00 i lokale Ragnhild Hveger
Tillægsbillet kr. 450,- Køb billet hos Lemuel Books her

Det kan være både udfordrende og berigende at være højsensitiv. Mange ved ikke engang, at de er højsensitive, før de får dette medfødte personlighedstræk forklaret og kan genkende sig selv i forklaringen. Måske kender du nogen, som er højsensitiv, eller måske er du det selv?

Denne lille workshop vil hjælpe dig med at generobre din hverdag. Ved at lære dine egne grænser at kende kan du blive bedre til at sætte en dagsorden, som passer til dig. Gennem større forståelse og indsigt i det at være højsensitiv kommer du til at forstå mere af dig selv, og hvordan du kan tackle dine udfordringer på en god og enkel måde.

Prinsesse Märtha Louise

har været i offentlighedens søgelys i mange år. Hun er uddannet fysioterapeut og rosenterapeut, har skrevet flere bøger alene og i samarbejde med andre og stået i spidsen for en række tv-programmer. Hestesporten står hende nær, og hun har i flere år været på Norges landshold i ridebanespringning. Hun bor i Lommedalen med sine tre børn.

Elisabeth Nordeng

er uddannet skibs-mekaniker, men hun ændrede retning og tog en uddannelse inden for energiarbejde. På et kursus i energiarbejde og reading mødte hun prinsesse Märtha Louise. Hun bor i Oslo med tre af sine fire børn.

Sammen har de grundlagt firmaet Soulspring og afholder inspirationskurser, foredrag og seminarer om selvudvikling over hele verden. De har sammen udgivet flere bøger på dansk: Mød din skytsengel, Englenes hemmeligheder, Født Sensitiv og Sensitive Børn – sidstnævnte udkommer d. 1. februar.