Derfor er basisk Kangen-vand bare sundere!

Foredrag v. Stefan Colind
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Ville det ikke være dejligt, hvis det vand, som du drikker hver dag, var både filtreret, lækkert og decideret sundt?

Nej, vand er ikke bare vand! Virkeligheden er, at der findes maskiner til vandbehandling af særdeles høj klasse, som har hjulpet mennesker over hele verden gennem mange år.

Ja, der er mange måder at anskue sundhed på, og der er mange måder at behandle vand på. Og det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter, filosofier og mere eller mindre videnskabelige påstande. Kangen-maskinerne er pionerer på markedet indenfor basisk, ioniseret vand, de er klassificeret som medicinsk udstyr og har været brugt på japanske hospitaler i hele 44 år!

Vores familie har altid gået højt op i naturlig sundhed. Både min kone og jeg er alternative behandlere og har en instinktiv søgen mod naturlig helhed og balance. Mødet med basisk vand har været en “game changer” for os, og vi vil aldrig undvære den daglige luksus, som det er at kunne fylde kroppen med det her vand direkte fra hanen.

Kom og hør, hvordan vandet kan hjælpe dig.

Stefan Colind

er indehaver af Københavns Healerskole og har beskæftiget sig med naturlig sundhed i 20 år. Han har selv stor erfaring med basisk vand og vil også fortælle om kroppens syre/base-balance og fødevarers påvirkning af denne.