Et liv uden stress

Foredrag v. Vibeke Munk og Stine Stenholt
Fredag kl. 12.00 – 12.45 lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

I dette foredrag vil vi orientere om vores arbejde med stressramte – både ift. privatpersoner og som firmaordninger.

Hver dag er 35.000 mennesker sygemeldt med en stressrelateret lidelse. Langvarig stress kan være invaliderende, men hvis du kender/lytter til symptomerne og lærer at håndtere stress, inden det er kørt helt af sporet, så kan du få et liv i god balance.

Vi har sammensat et forløb i en god synergi imellem coaching, Access Bars behandling, akupunktur og mindfulness, som kører over 5-10 gange afhængigt af, hvor hårdt du er ramt. Under forløbet lærer vi dig forskellige metoder, så du fremadrettet kan holde stress ude af dit liv – og hvis det periodevist banker på, så ved du, hvordan du slipper det.

Vibeke Munk

er uddannet socialrådgiver, familieterapeut, underviser i meditation og mindfulness og er akupunktør- og acces bars behandler.
Vibeke har efter en række år som kommunal sagsbehandler, de seneste 15 år været selvstændig iværksætter, hvor hun særligt har haft fokus på at skabe muligheder for mennesker med forskellige problemstillinger.

Stine Stenholt

er uddannet socialrådgiver, cand. soc. og acces bars behandler. Hun er derudover beskikket censor på socialrådgiveruddannelsen.
Stine har mange års erfaring fra beskæftigelsesområde, hvor hun særligt har været optaget af, hvordan mennesker – gennem en kvalificeret indsats – kan styrkes til at genvinde fodfæste i livet.