Lystjeneste – healende strømme til jorden

Foredrag v. Den Gyldne Cirkel
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 1 i stuen

Ved at deltage i en Lystjeneste bliver du renset i energien, slipper tyngde og får lys ind i alle dine legemer – det fysiske og de indre lyslegemer/auraen.

Energien løftes – du bliver berørt i hjertet – hvis du er åben for det – og du deltager sammen med gruppen med et kærligt og givende energiboost til hele jorden. Lystjenesterne er et samarbejde med de indre Lysriger – Mestre – Engle – Devaer – stjernebrødre og søstre mv.

Du oplever at kunne bidrage – hvor vi ofte kan miste håb og tro på en bedre verden i hverdagen – kan vi i stedet samles og gøre noget…

En lystjeneste afholdes for at sende healende strømme ud over jorden, særlig der hvor der virkelig er brug for det. Vi har mere end tidligere brug for dette energi arbejde, med f.eks. skovbrandene i Amazonas, oversvømmelser flere steder i verden, stormen ved Florida, uroligheder, krige, sult mv.

Vi lytter til smuk og energi fyldt musik – og laver en guidet lystjeneste, som er en form for meditation, hvor energien kanaliseres ud fra den samlede gruppe – ud i jorden og alle rigerne på jorden, så både dyreriget menneskeriget, planteriget og mineralriget bliver berørt. Dvs. du sidder på en stol og mediterer med – guidet af den som står for tjenesten.

Kom og gør en forskel og bidrag på denne indre måde, som er meget kraftfuld.

Den Gyldne Cirkel

Vi afholder Lystjenester hver eneste søndag kl.12-13.00 på Den Gyldne Cirkel – og det er gratis at deltage. Du kan også være med over webradioen fra hjemmesiden. Hjertelig velkommen og tak fordi du vil støtte op.