Sacred Medicine From The Heart: amerikansk indianer, Jerry, deler visdom og værktøj for healing og indkalder Den Store Ånd igennem sang

Foredrag v. Jerry Dunson
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 1 i stuen

Jerry Dunson, Ponca-Kiowa Indianer, taler om hvordan man holder sit (indre) alter rent og kraftfuld ved brug af bl.a. ceremonier. Han fortæller hvordan han arbejder med den visdom han har fået fra sit folk, og især fra to medicinmænd han er oplært med. Visdommen og evnerne af hans medicinfolk (Plains Indianer) er tit ukendte for de fleste europæer – selv dem der deltager i indianer ceremonier. Dog kan alle kan tale med Spirit. Jerry kommer med humor og rørende historier, sang og autenticitet.

Jerry Dunson

Jerry Dunson Buffalo Spirit, er af Kiowa-Ponka stammen, bærer af Chanunpa (Sacred Pipe) og Sun Dancer.
Oprindeligt fra Oklahoma og senere New Mexico, rejste han blandt mange stammer fra USA og lærte med mange ældre, såsom Jim Miller og Marcellus Bear Heart hans onkel, som var hans primære mentor.
Jerry har en lang historie som terapeut, der har specialiseret sig i at lede grupper i forskellige institutioner (hospitaler, støttet boliger for unge og fængsler). Han leder regelmæssigt svedehytte ceremonier og Vision Quests, workshops og foredrag i Europa.
Han bor i Frankrig med sin kone, Alexandra.
Jerrys vision og formål er at hjælpe alle mennesker sammen og lægge deres forskelle til side. Han håber at inspirere os til at se, hvad det er vi har til fælles med hinanden. Vi arbejder med kærlighed og respekt for hele folket.