Hypnose healer dybt og hurtigt via direkte kommunikation med underbevidstheden

Foredrag v. Kim Beyer
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 1 i stuen

Hypnosen har været kendt og brugt i århundreder som en slags vidundermiddel til at kommunikere direkte med menneskets underbevidsthed. Når man er lagt i hypnose har man således gjort sig modtagelige for direkte suggestioner og terapiformer, herunder regressionsterapi, der virker utroligt hurtigt og effektivt.

Jeg arbejder med kombinationen NLP og hypnose, hvilket vil sige, at der er en forsamtale, hvor klientens problematik bliver analyseret grundigt og der indgås derved en aftale om, hvilken positiv forandring klienten ønsker at opnå under den hypnotiske forandringsproces.

Jeg udnytter udelukkende positive suggestioner og tekniker, når jeg skal hjælpe mine klienter med at opnå en dyb og vedvarende forandring. Klienten er nok i hypnose, men bevarer den fri vilje og kan følge med i processen hele tiden, omend i en tilstand, der minder om stadiet mellem søvn og vågenhed. Det fantastiske ved den hypnotiske terapi er, at jeg som terapeut ikke behøver at få at vide, hvad klienten kommer i kontakt med. Jeg hjælper naturligvis med at få forløst det, der dukker op, men altid på en respektfuld måde, så klienten bestemmer tempoet i den forløsende proces og derved også, hvor dybt, hun eller han er klar til at blive healet.

Foredraget bliver levende og med eksempler, så publikum ikke kommer til at kede sig. Dog vil jeg de sidste 15 minutter tilbyde tilhørerne en guidet, semi-hypnotisk meditation, hvor I vil få en smagsprøve på, hvor dybt og healende denne teknik, virker. Det er naturligvis frivilligt, om man vil deltage i dette.

Glæder mig til at se jer og dele mine erfaringer og oplevelser vedr. hypnosens store, healende potentiale.

Kim Beyer

Jeg er oprindeligt uddannet akademiker, men har gennem det sidste årti bevæget mig i en spirituel retning, hvor jeg har fokus på arbejde med klienter og at hjælpe dem med skabe en ny bedre og balanceret tilværelse.

Jeg er uddannet clairvoyant og har andre terapeutiske kurser bag mig, hvorfor jeg efterhånden har rigtig god erfaring med klienter i alle afskygninger, aldre og udfordringer.

Behandlingen med kombinationen af NLP og hypnose er blevet mit kald. Det foregår på en yderst respektfuld måde og fokus er på klientens ønsker om forandring, hvilket NLP-samtalen tydeliggør og den hypnotiske forandringsproces sikrer. Jeg er meget taknemmelig over at have fået muligheden for og redskaberne til at hjælpe mine klienter med at gennemføre positive forandringer, så de får en bedre livskvalitet, nyt håb og i en række tilfælde selve livsglæden tilbage.