Hvordan kan du leve et spirituelt liv til gavn for dig selv og andre med hvert eneste åndedrag?

minikursus v. Lars-Elias Anna Elena
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Lokale 3 på 1. sal

Hvert enkelt menneske har sin helt unikke vej gennem livet og oplever verden gennem sanserne, der har sanseorganerne som fysisk redskab. Ud fra sin opfattelse af verden, går mennesket ud og oplever verden ud fra sig selv.

Visdom opstår i det enkelte menneske, når man har tillid til livet og slipper kontrollen. Det enkelte menneskes helt centrale ansvar, er at forholde sig til sig selv, hinanden og alle andre ud fra gensidig hensyn.

Lars-Elias Anna Elena

Født i 1962. Han fik i 2002 en voldsom kundalinivækkelse, som de sidste 16 år har medført mange spirituelle oplevelser og tilstande i krop og sind. Det har undertiden været så voldsomt, at indlæggelse på psykiatrisk hospital har været en konsekvens. I de senere år har kundalini, som er moderen, der vedvarende skaber kroppen, manifesteret sig under navnet Anna Elena.

Siden 2002 har Lars-Elias Anna Elena studeret og praktiseret religioner, herunder specielt Den Universelle Religion, Kristendom, Buddhisme, Hinduisme samt Yoga og Qigong for at understøtte kundalinivækkelsens udvikling og mange tilstande, som fordrer etisk sund livsførelse samt oprensning af krop, sind og energisystem for at kunne forløbe optimalt.

Lars-Elias Anna Elena er uddannet indenfor sprog og økonomi og har arbejdet i erhvervslivet med salg i ca. 20 år. De seneste 20 år har han uddannet sig som alternativ behandler og er bl.a. instruktør i Vibrationel Kinesiologi og Qigong efter Biyunmetoden. Han har haft egen klinik, Optimal Livsenergi, siden 2009.