The Reconnection genforbinder dig med din livsbane og livsformål!

Foredrag v. Lilian Scatty Lynnerup
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 4 på 1. sal

Reconnective Healing® er en ny og højere form for healingsenergier/ frekvenser. Den bringer lys, kærlighed og information til os fra universet. Denne højere frekvens skal hjælpe os mennesker med at komme i balance med os selv, jorden og universet!

Selve ”Gen-etableringen/ The Reconnection foregår over 2 sessioner.Processen skaber kontakt til din livsbane dit livsformål! Det er en individuel proces og derfor er oplevelsen også unik for hver modtager. The Reconnection er 1 gang i livet- og den varer evigt!

Jeg vil fortælle om mit arbejde med vægt på den meget effektive Reconnective Healing og The Reconnection, som Dr. Eric Pearl fik givet- for at videregive til verden.

Alt kan helbredes – enhver form for ubalance fysisk, emotionelt, mentalt eller spirituelt- det er os selv der sætter begrænsningerne!
Jeg demonstrerer healingen med publikum og hvis der er tid, vil I selv prøve at arbejde med energien! Jeg vil give eksempler fra mine klienters forløb i klinikken.

Glæder mig til at se dig!

Lilian Scatty Lynnerup

Reconnective Healing Practitioner og Clairvoyant Medium

Jeg har altid levet med bevidstheden om den åndelige verden, -efter en nærdødsoplevelse som barn.

Jeg studerede Teatervidenskab og Dramaturgi og arbejdede med teater, men det blev klart at der hele tiden manglede noget- at jeg havde en længsel, som var meget uklar for mig. Mine åndelige guider har mange gange lagt begivenheder tilrette for mig,(det der ofte bliver kaldt tilfældigheder)- sådan at jeg kunne komme på den rette vej.

På denne måde er jeg kommet i kontakt med mine spirituelle lærere- Den irske Healer Bob Moore- healer udd., Den danske gruppe for esoterisk filosofi og forskning-esoterisk psykoterapeut, Dr. Eric Pearl Reconnective Healing, Starseed forløb hos Paul McCarthy, Arthur Findlay College- kurser i medieskab hos nogle af de bedste medier i verden og senest 2 årigt gruppeforløb hos det engelske medie Paul Jacob i Hannover.