Indret med mening og skab flow i dit liv

Foredrag v. Mette Flittner Snoghøj
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 3 på 1. sal

Trænger du til et energiboost eller føler du rodet hober sig op i hjørnerne. Måske er kærlighedsli-vet blevet lidt rustent, jobbet lidt trivielt eller måske trænger du bare til lidt ny inspiration og til at se på dig selv og din bolig med nye øjne. Er det tilfældet så kig forbi og få inspiration til, hvordan du med små justeringer kan skabe et bedre flow i dit liv.

Jeg vil gennemgå de 9 livsområder, som er beskrevet i den kinesiske livsfilosofi feng shui, også kaldet baguakortet, din boligs krakkort. Her kommer jeg bl.a. ind på, hvad du kan gøre for at lukke den gode energi ind i dit hjem, få sat skub i kærlighedslivet og tiltrække en bedre økonomi.

Min erfaring er, at vores bolig sladrer om de områder i vores liv, hvor vi er udfordret eller har noget på spil og ved at blive bevidst om netop de områder, kan man skabe bedre flow, få mere energi og få ting til at ske.

Det er videnskabeligt bevist, at farver, lys, billeder og planter bl.a. påvirker vores indlæring, koncentration, kreativitet, helbred og energiniveau. Derfor er det vigtigt, at dine omgivelser, bolig og arbejdsplads spiller sammen med dig og din energi, så det er et sted du trives, føler dig tryg.

Mette Flittner Snoghøj

mor til teenage datter, journalist, idealist, nysgerrig på livet og tror på lidt af hvert.

Jeg har i 20 år arbejdet med energi bl.a gennem Qigong, Reiki healing, spirituel coaching og NLP og har senest suppleret med en uddannelse inden for intuitiv feng shui.

Jeg tror på at alt er energi og hænger sammen, og derfor er vores bolig og vores fremtoning et spejl af, hvordan vi har det indeni og hvordan vi møder verdenen.

Den erfaring har jeg nu samlet i SNOGHØJ Livsdesign, hvor jeg med udgangspunkt i personlig boligindretning ønsker at skabe samspil mellem de ydre fysiske omgivelser og de indre psykologiske lag. Derfor arbejder jeg udefra og ind, for når du ændre energien i dit hjem, ændre du også dit mindset og skaber fokus på det du ønsker – der bliver sat gang i en ommøbleringen af det indre, fordi det ydre smitter af på det indre.