Gendai Reiki – livsglæde, sundhed og spirituel oplysning

Foredrag v. Ulla Berndt Sørensen
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 3 på 1. sal

Kom og hør om Reiki-energiens forunderlige og healende natur – og mærk det selv! Erfaring er bedre end tro!

Du vil gennem øvelser få en god forudsætning for at relatere dig til teorien i den japanske Gendai Reiki Metode. Sundhed og glæde i dit liv, er det, der vil udfolde sig i dit liv.

Du vil tillige erfare, at du bliver vejledt tydeligere og tydeligere af din intuition – og at du dermed er medskaber af det liv, du har længtes imod. Du får – levende og tankevækkende – indblik i, at Gendai Reikis livsfilosofi og energiarbejde ultimativt også er en vej til oplysning – eller helt analogt: en vej til enhed med Gud/Det Guddommelige.

Ulla Berndt Sørensen

Ulla blev Reiki Mester i 1998 i den Reiki-retning, man i Japan kalder Vestlig retning.

I 2000 i Japan blev hun uddannet i den mere oprindelige japanske tilgang som formidlet af Hiroshi Doi sensei. Han underviste for første gang vesterlændinge i sin nyudviklede Gendai Reiki Metode, der søger at bygge bro mellem japansk og vestlig Reiki.
Ulla har rejst verden rundt for at deltage i Doi senseis engagementer syv gange – i 2003 i Silkeborg med Ulla selv som værtinde. Ulla oversætter Doi senseis manualer og bøger. I Japan omtales hun som Vestens nestor.

Hun har nu dedikeret sit liv til udbredelsen af sin Mesters, Doi sensei, uovertrufne Gendai Reiki Metode til glæde og sundhed for dig, dine nærmeste og samfundet som helhed.

Ulla er uddannet cand.scient. (kemi og fysik) og HD i organisation med 25 år som gymnasielærer. Den naturvidenskabelige og medmenneskelige nysgerrighed går hånd i hånd med Gendai Reiki Metodens spiritualitet.