Sex og spiritualitet – fup eller fakta?

Foredrag v. Vilhelm Alfarr Kruse
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Lokale 4 – 1. sal

På dette foredrag for du en helt-nede-på-jorden opskrift på hvordan du avancerer det halvlunkne onsdagsknald til et spirituelt udviklende møde mellem to evige sjæle.

I tusindevis af år har det været en velbevaret hemmelighed at den mest potente nøgle til spirituel vokseværk og frihed sad mellem benene – og at dette kraftcenter bød på meget mere end reproduktion.

Faktum er at seksualiteten nok er den lettest tilgængelige vej til at løfte din personlige vibration og få adgang til universets uendelig visdom.

I dette foredrag lærer du om den spirituelle side af tantra, og ikke mindst om hvordan du får manden med på idéen om at gøre onsdagsknaldet til en erotisk meditation.

Vilhelm Alfarr Kruse

er den originale rebel in love. Den tantriske sti han tilbyder er mindst lige så kontroversiel, som den er medfølende og kærlig.
Hvis du leder efter ‘spirituel korrekthed’ så finder du det ikke hos Vilhelm, i stedet vil du møde en sjæl som brænder for at finde og tilbyde praktiske spirituelle svar på hverdagens udfordringer til almindelig mennesker.

Vilhelm tilbyder træning, know-how og community til kærlighedsrebeller som vil tættere på sig selv, tættere på deres elskede og forstå universet indefra.