Lystjeneste – hvad er en lystjeneste og hvad går det ud på!

Workshop v. Yvonne Wassini
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 1 – stuen

Hvis du mange gange er blevet fortvivlet over ondskaben i verden og tænkt, at du ikke alene kunne gøre noget ved det, får du nu en mulighed for at hjælpe, – for sammen kan vi gøre en forskel!
En Lystjeneste er; En meget stærkere form for meditation, hvor flere mennesker er sammen og vi åbner vores hjerte til universet og jordens hjerte. Vi lader lyset og kærligheden via vores hjerter danne bro, til jorden, menneskeheden og alle rigerne.

Vi mennesker kan højne vores energi og vibration og I samklang skabe en større kærlighed og lys til os selv og til alt liv på jorden.
I samklang med musik, samarbejder vi med engleverden og de guddommelige lysverdener, som ønsker at forstærke frekvensen af kærlighed og lys til alt liv.

Vi skaber sammen en søjle af lys.

Lyset opløser mørket indefra og brænder mørke negative, og egoistiske tanker og følelser væk. Derved bliver der plads til noget mere lys og kærlighed.

Vi er medskabende til at vi højner lysfrekvensen – vibrationen i alt liv.

Yvonne Wassini

har sammen med forfatteren og foredragsholderen Asger Lorentsen, opbygget 2 spirituelle kursuscentre. Et i Danmark og et på Kreta.

Hun er en dygtig clairvoyant, magiker og underviser.

Hun har sammen med sin mand opfundet konceptet Englemennesker, før de blev kaldt high sensitive persons. Hun holder bl.a. kursus i hjertehealing, spirituel maling, feminin strøm, hvor man får kontakt med Helligånden og tidligere liv som præstinde. Medunderviser på uddannelserne til verdenstjener, terapi og gralsuddannelsen.

De har sammen arrangeret lysrejser til mange af jordens lande, for at skabe mere lys på jorden.

Hun er leder af lystjenester på Den Gyldne Cirkel og eminent til at finde den rette musik, der får den rigtige vibration frem til lystjenesterne, der skaber en strøm af lys og kærlighed til jorden og menneskene.