Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Om DanInfo Messerne

KROP-SIND-ÅND Helsemesser

DanInfo Messerne afholder årligt KROP-SIND-ÅND Helsemesse i henholdsvis København, Århus, Aalborg og Odense.
Helsemesserne er holistiske, oplevelsesorienterede messer indenfor alternativ behandling, spiritualitet og sund levevis. Vi har arrangeret KROP-SIND-ÅND Helsemessen forskellige steder i hele landet siden 1993 og er Danmarks førende messearrangør inden for holistiske kvalitetsmesser.

Mystikkens Univers

Mystikkens Univers er en messe om det, vi ikke kan forklare og bevise, og som måske ligger på et andet bevidsthedsplan end lige det, der handler om os selv. Mystik, spiritualitet, tro, clairvoyance, healing og meget mere. En spirituel overbygning på KROP-SIND-ÅND Helsemessen. Vi har afholdt Mystikkens Univers hvert år siden år 2000.

Hvem er vi?

Vi er to faste medarbejdere, der i det daglige står for at planlægge og arrangere messerne, Anne og Susanne. Når vi afholder messerne har vi selvfølgelig ekstra hjælpere, der tager sig af betjening i Indgangen og i Messeinformationen. For os er messerne en kulmination på mange måneders arbejde og en festlig begivenhed, hvor vi glæder til at møde både "gamle" og nye udstillere samt alle vore gæster.

Direktør - DanInfo Messerne

Susanne Mehl Bengtson

Direktør, har været med i DanInfo siden 1996.

Har ansvar for administration, bogholderi, halkontrakter og leverandøraftaler.
Udarbejder indholdet til messekatalogerne og tilrettelægger foredragsprogrammerne. 

Står for markedsføring, hjemmesiden og kontakt til pressen. Og har selvfølgelig også kontakt til kunder og gæster sammen med Anne.

Direktør - DanInfo Messerne

Anne Dybbroe

Har være ansat siden august 2016.

Har ansvaret for salg og kundekontakt.
Arbejder med salg af stande, kreative idéer omkring tilrettelæggelse, opbygning og udsmykning på messerne.
Anne er den, der i det daglige besvarer telefoner og E-mails.
Under afholdelse af messerne, er det Anne, der står for Messeinformationen.
Anne er også vores Facebookmaster ;o)

DanInfo Messerne er et familiefirma

Firmaet blev grundlagt i 1989 af Lis Mehl. Hun havde allerede dengang stor interesse i det naturterapeutiske og spirituelle.

Igennem årene har Lis sammen med sin mand Jørgen Mehl opbygget DanInfo Messerne til en af Danmarks førende arrangører af alternative helsemesser. Hele vejen igennem har vores mål været, at lave spændende og alsidige messer fyldt med oplevelser for publikum.

Det første arrangement var en sports- og sundhedsmesse i 1989 i Silkeborg Showroom. Messeidéen har siden udviklet sig til KROP-SIND-ÅND Helsemesserne, der arrangeres en gang om året i større danske byer. Messerne har inspireret til andre messetyper, herunder Mystikkens Univers og Kvinders Univers.

Messerne arrangeres med så bredt et spekter som muligt, indenfor alternativ behandling, selvudvikling, spirituelle og religiøse trosretninger, samt produkter, der relaterer sig til disse områder.

Foredragene og særlige større arrangementer er en vigtig del af messerne. Her giver udstillere og gæsteforedragsholdere messernes publikum mulighed for at udbygge deres viden om de forskellige alternative og spirituelle retninger.

> Læs lidt mere om DanInfo Messerne i denne artikel fra LYS-strejfet februar 2015

nyhedsbrev
Ny hjemmeside designet af Computerpeople