Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Aalborg

d. 3. - 5. marts 2017

i Aalborg Kongres & Kultur Center, i Europahallen kl. 10 - 18

Helsemesse Aalborg - krystaloplæg

På messen finder du

- 85 udstillere, der viser dig et varieret udvalg af forskellige naturterapeutiske behandlingsformer, spiritualitet, naturprodukter, krystaller og smykker

- 70 forskellige foredrag og minikurser med tid til fordybelse samt meditationer, hvor du kan finde ro

- En hyggelig og indbydende atmosfære, med mulighed for inspiration og gode oplevelser

Herunder kan du se et lille udsnit af programmet

Find flere oplysninger ved at gå ind under menupunkterne i højre side.

> Se de praktiske oplysninger om messen, tid, sted, entré, parkering mv.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen

> Hent standoversigten som pdf

> Køb billetter i forsalg. Du kan også købe din VIP-billet i forsalg.

Foredrag, minikurser og klarsyn

På KROP-SIND-ÅND Helsemessen har du mulighed for at deltage i ca. 70 foredrag og minikurser. BEMÆRK der er begrænset antal pladser til alle foredrag, minikurser mm.

> Se foredragsoversigten for fredag læs også omtale af fredagens foredrag

> Se foredragsoversigten for lørdag læs også omtale af lørdagens foredrag

> Se foredragsoversigten for søndag læs også omtale af søndagens foredrag

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag & minikurser
 
Yoga Event lørdag

Nu har du mulighed for at prøve yogaundervisning hele lørdagen fra kl. 11.00 til 16.45 i Bondestuen

Yoga handler om at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. Det sker via fysiske øvelser, åndedrætsteknikker og meditative øvelser. Du vil få lejlighed til at prøve nogle af de mange yogaformer, der tilbydes i dag. Hver yogaretning har sine specielle kendetegn, og der er helt sikkert en yogaform, der også passer til dig, din krop og dit temperament. Det er blot et spørgsmål om at prøve sig frem.

Til messen har vi fundet et bredt udvalg af kompetente undervisere, der er klar til at give dig en smagsprøve på, hvad deres yoga er.

Alle kan være med - både mænd og kvinder, nybegyndere og øvede, tykke og tynde, smidige og knap så smidige. Eneste forudsætning er, at du er nysgerrig og har lyst til at prøve, hvad det drejer sig om. Tag noget behageligt tøj på, du kan røre dig i. Vi har yogamåtter, du kan låne, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen.

Gratis tillægsbillet til yogalektionerne udleveres på Aalborg Yogastudios stand nr. 56.

 
Fødevare reaktioner, er meget andet end gluten og mælke allergi / intolerance

Frede Damgaard

Fødevare reaktioner kan også være reaktioner på forskellige naturligt forekomne sukkerstoffer- og forskellige plantenæringsstoffer i maden, hvilke ikke bliver testet ved de normale blodprøver, der bliver foretaget hos lægen. Yderligere kan forskellige kemiske stoffer fra eksempelvis antibiotika og anden medicin samt tilsætninger i fødevareproduktionen og stimulanser belaste tarmsystemet´s slimhinder.

En holistisk tilgang med individuel kostsammensætning og ændringer og tilpasning af rette kosttilskud samt øvrige sundhedsanvisninger -  vil kunne hjælpe, selvom andre test ikke viser problemer!
Kom og hør om mulighederne til at finde bedre balance i tarmsystemet med den rette kost og tilskud og mød Frede Damgaard, som er én af Danmarks pionerer inden for helsebranchen.
Fredag kl. 14.00 - 15.45 i Laugsstuen

Medicinsk Cannabis - min 5-årige datters helbredelse

Tom Gregersen

Tom Gregersen måtte træffe nogle hårde valg, da datteren Mathilde 5 år blev ramt af en sjælden kræftsygdom.
Han så hvordan lægernes behandling af Mathilde fik hende til at sygne hen på grund af den medicin der blev ordineret.
Samtidigt stod han fuldstændigt uforstående over hvorfor den lille 5 årige pige skulle fyldes med præparater som lykke-medicin og han indså at han var nødt til at gøre noget selv.
Det gjorde han så og fandt frem til alternativ medicinsk cannabis.
Tom fortæller i dette foredrag om det svære valg, den lykkelige udvikling og nødvendigheden af selv at tage ansvaret tilbage, når det ikke lige går som man forventer i sundhedsvæsenet.
Lørdag kl. 16.00 -17.45 i Laugsstuen

 
Din intelligente krop - METAsundhed - Metamedicin

Lars Mygind

METAsundhed/metamedicin er læren om de evigyldige biologiske processer, hvordan vi skal bruge det bedste fra alle verdner for at opnå sundhed på alle planer. METAsundhed giver en præcis forklaring på ethvert symptom! Pludselig er det logisk, at vi engang imellem får en forkølelse eller en alvorlig sygdom.
Lær at forstå de to faser som kroppen gennemgår i enhver sygdomsprocess og den tætte sammenhæng, der er mellem psyke og krop.
Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør METAsundhed til gengæld, da dette værktøj hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.
Fredag kl. 12.00 - 12.45 i Laugsstuen

 
Mælkebøttebarn i blomst - Kunsten at overleve en hård barndom

Tina M.-L. Campbell

Vold, misbrug, omsorgssvigt og sygdom gennem barndom og ungdom smadrede Tina Campbells selvværd og lyst til at leve – men troen og viljen gjorde, at hun i dag står stærkere end nogensinde. Hun fandt flere og flere muligheder i den alternative verden, som åbnede for en ny positiv livsførelse.

Hvad gør nogle mennesker til mønsterbrydere, mens andre går til grunde eller gentager forældrenes svigt over for deres egne børn? Hvordan kan man bruge den alternative verden, når både sjæl og krop er nedbrudt?
Lørdag kl. 12.00 -12.45 i Laugsstuen

Rune-Christoffer Dragsdahl

Spis grønt for klodens skyld - kød, bæredygtighed og verdenssyn

Klimaforandringer, vandmangel og sult er store udfordringer i det 21. århundrede, og vores kostvalg er tæt forbundet med at løse dem.
Men måske er der også behov for en mere grundliggende ændring i vores verdenssyn - vores idéer om menneskers rolle i verden - hvis det skal lykkes.
Dette foredrag vil med en blanding af filosofi, humor og fængende fakta kaste lys over sammenhængene mellem kød, bæredygtighed og verdenssyn.
Søndag kl. 14.00 -14.45 i Bondestuen

Din krop er dit tempel

Solveig Maria Radut

Det er et kendt ordsprog. Jeg bruger det til at henlede opmærksomheden på, at se kroppen som et helligt rum. Et rum der rummer forbindelsen mellem den fysiske verden og den ikke fysiske verden.
Vi er alle unikke og alligevel er vi alle skabt efter universelle love. Derfor vil jeg vise jer hellig geometri, hvor dette bliver meget visuelt. Jeg kommer ind på universel skabelsesproces og hvordan du igennem kimbladene i fosterstadiet, bliver helt unik.
I foredraget får du også en introduktion til at kende dig selv gennem menneskekundskab. Hvad der er dine styrker og hvordan du bedst styrker dig selv.
Søndag kl. 13.00 -13.45 i Latinerstuen

Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen

I Danmark dør en dansker af kræft hver halve time, og i hele den Vestlige verden er antallet af nye kræft-tilfælde støt stigende. Det sker på trods af øget forebyggelse. I Østen får næsten ingen kræft.
Hvordan kan det være? Er årsagen til kræft en anden, end vi hidtil har troet?
I Østen er spiritualitet og intuition en naturlig del af menneskenes hverdag. De har forstået, at sundhed hænger sammen med en sund mental tilstand og det at følge sin intuition.
Baseret på erfaringerne fra vores Behandlingscenter, fortæller vi, hvad det er, de kan i Østen med deres intuition og spiritualitet, som holder dem fri for Vestens velfærdssygdom nr. 1: kræft.
Vi fortæller, hvordan du selv kan adoptere Østens syn på sundhed og på den måde gøre dig selv rask. For sundhed starter med en sund intuition og spiritualitet.
Fredag kl. 16.00 -16.45 i Latinerstuen
samt 'Sensitive børn og voksne' Søndag kl. 16.00 -17.45 i Laugsstuen

Klarsynsdemonstration
- Hvad har den åndelige verden med til os i dag?

Erlinng Chriistensen

Oplev hvordan clairvoyantmediet demonstrere sine evner. Er der et liv efter døden - oplev hvordan afdøde giver sig til kende og oplev, hvad de har på hjertet. Samt oplev små clairvoyante informationer til publikum. Stemningen vil foregå i en seriøs og afslappet atmosfære. Vel mødt til en spændende demonstration.
Søndag kl. 13.00 -13.45 i Laugsstuen - Døren lukkes præcist
samt "Intuition og clairvoyance i din hverdag - minikursus"
fredag kl. 12.00 -13.45 i Kræmmerstuen

Den totale karmiske forløsning

Marianne Lane

Minikursus om de karmiske traumer og hvad der skal til, for at de kan slippe os helt.
Mulighederne åbner sig i denne tid og året vi går ind i.
Bindingen til tyngden slipper os. Men vores bevidsthed og psykologiske reaktioner, har det med at holde os fast i vanerne.
Hvad skal der til, for at bryde de vaner, så vi tager imod mulighederne for at blive forløst fra vores karma?
Med fælleshealing og små værktøjsopskrifter.
Fredag kl.13.00 - 14.45 i Bondestuen - tilmelding st. 12 - deltagergebyr kr. 50,-
samt 'Gralsrejserne og Gralen i dig' Søndag kl. 12.00 -12.45 i Laugsstuen

Bøn i Bevægelse - minikursus

Øyvind Borgsø

Bøn i Bevægelse er langsomme nærværsøvelser, som hjælper dig med at falde til ro og være til stede i kommunikationen med Gud, dig selv og hele skaberværket. Her inviteres du til at omfavne at krop, sjæl og ånd er smukt forenet.
Bøn i Bevægelse er for dig som praktiserer mindfulness, qigong, yoga eller en anden kropspraksis og ønsker hjælp til at inkludere Gud i denne. Minikurset bliver en blanding af teori og øvelser, og ledes af Øyvind Borgsø, der er uddannet diakon, qigong og mindfulness-instruktør og åndelig vejleder.
Øyvind har haft en bemærkelsesværdig rejse gennem livet, fra bandemiljø via ny-åndelighed til klosterliv i den syriske ørken. Øyvind forener moderne psykosomatisk videnskab med kristen meditation og præsenterer det på en autentisk og letforståelig måde.
Søndag kl. 16.00 -17.45 i Kræmmerstuen

En hverdag med engle

Line Rune Balling

Hvordan får du englene med i hverdagen?
Hvordan mærkes englenes nærvær?
Hvordan bliver du guidet af engle?
Engleguide Line Rune Balling, fra Engleskolen Danmark, fortæller om engle, og om hvordan hun oplever, de er omkring os for at hjælpe, heale og guide. Både når vi står i livskriser og i hverdagen. Hun vi komme med eksempler på englenes guddommelige og til tider humoristiske timing, som både er opløftende, kærlig og styrkende.
Lørdag kl. 15.00 -15.45 i Laugsstuen
samt "Englehealing - minikursus", tilmelding st. 4, deltagergebyr kr. 50,- søndag kl. 14.00 -15.45

Intuition, Healing og Manifestering af det liv, du ønsker

Louisa Rosemynthe

Ofte når vi brændende ønsker os noget på det personlige eller materielle plan, opstår der tvivl i vores sind om, hvad der er det rigtige at gøre for, at vores ønsker kan blive til virkelighed.
I dette foredrag vil Louisa Rosamynthe belyse, hvordan du kender forskel på ego, intuition og håb.
Du får viden om, hvordan du healer dig selv og dit ego, så du ikke spænder ben for dig selv i ønsket om at få det bedste.
Du lærer at manifestere og tiltrække dig lige præcis det, du ønsker, så du efterfølgende kan skabe dig det liv, du drømmer om.
Lørdag kl. 13.00 -13.45 i Laugsstuen

Hjemmeside designet af Computerpeople