KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Ceres Park Århus

5. – 7. oktober 2018

Praktiske oplysninger

Udstillerliste

Fotoalbum

Standtegning

Få pirret din nysgerrighed

Er du interesseret i, om der er mere mellem himmel og jord, eller der er alternativer til de traditionelle behandlingsformer, som evt. kan hjælpe dig, så får du muligheden for at opleve en bred og mangfoldig vifte af fysiske såvel som åndelige / spirituelle behandlere, som møder dig, der hvor du er.

Oplev 115 udstillere i de 2 store haller, der hver især viser netop deres ekspertise inden for et væld af forskellige naturterapeutiske behandlinger f.eks. hormonterapi, alternativ kostvejledning, heilpraktik, healing, massage, access bars og akupunktur. Du kan også få readings indenfor clairvoyance, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg og auratydning.

Lad dig desuden friste af de flotte smykker, sten, krystaller og spændende naturprodukter.

Foredrag, minikurser og klarsyn

På KROP-SIND-ÅND Helsemessen har du mulighed for at deltage i 65 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster. Foredragsprogrammet kan ses her ca. 4 uger før messen.

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.

Fredag kl. 14.00-15.30
PR electronics Lounge 1. sal

Inflammationer – og livsstil

Frede Damgaard

Inflammationer er en overordnet eller meget bred betegnelse for forskellige lidelser i bevægeapparatet, muskler og led, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning.

Kan der med kosten specielle sammensætning gøres noget ved dette?
Foredraget omhandler kostens betydning set i forhold til syre-basebalancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Hvordan sammensættes en inflammationshæmmende og syre-udrensende kost med urter og kosttilskud.

Søndag kl. 14.00-15.45
PR electronics Lounge 1. sal

Hjælp – Tungmetalforgiftning og dens indflydelse på uforklarlige sygdomme

Githa Ben David

“Hjælp” – De offentlige myndigheder lukker øjnene for, at miljøforurening også lagrer sig inde i vore kroppe. Giftstoffer akkumuleres, fordi de går i arv, hvorfor børn i dag har et højere niveau af giftstoffer end deres forældre.

Dette foredrag giver håb til alle, som er kronisk syge eller som lider af symptomer, der alt for ofte fejldiagnosticeres som psykisk sygdom, fordi blodprøverne er normale. Du kan gøre noget, men du må være sej og tage skeen i egen hånd. Githa Ben David var syg i syv år med borrelia og kronisk bly/kobber forgiftning. I dag er hun efter afgiftning fuldkommen rask: Ingen ledproblemer, brænden, hævelser, ødemer eller smerter.