Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ceres Park Århus

4. – 6. oktober 2019

Praktiske oplysninger

Udstillerliste

Foredrag & Minikurser

Fotoalbum

Få pirret din nysgerrighed

Er du interesseret i, om der er mere mellem himmel og jord, eller der er alternativer til de traditionelle behandlingsformer, som evt. kan hjælpe dig, så får du muligheden for at opleve en bred og mangfoldig vifte af fysiske såvel som åndelige / spirituelle behandlere, som møder dig, der hvor du er.

Oplev 120 udstillere i de 2 store haller, der hver især viser netop deres ekspertise inden for et væld af forskellige naturterapeutiske behandlinger f.eks. hormonterapi, alternativ kostvejledning, heilpraktik, healing, massage, access bars og akupunktur. Du kan også få readings indenfor clairvoyance, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg og auratydning.

Lad dig desuden friste af de flotte smykker, sten, krystaller og spændende naturprodukter.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

> Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom ind på messen til halv pris

Foredrag, minikurser og klarsyn

På Krop-Sind-Ånd Helsemessen har du mulighed for at deltage i 70 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster.

> Se hele det spændende foredragsprogram her

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.

Søndag kl. 14.00 – 14.45
i PR electronics Lounge på 2. sal

Styrk dine gode bakterier

Helle Forum

Har du hørt, at vores bakterier er vigtige for os – og kunne du tænke sig at få en grundigere forståelse af og et bedre overblik over et nyt og fascinerende univers?

Med udgangspunkt i den nyeste forskning får du en let forståelig introduktion til bakteriernes fascinerende univers og det enorme omfang af den betydning, de har for os – det er i høj grad dem, vi kan takke for vores sundhed og velvære, fysisk som psykisk.

Helle giver dig overblik over den nye viden, forklarer de nye begreber, som vores nye, ældste venner bakterierne har bragt med sig og fortæller om, hvordan du gør noget godt for dine gode bakterier – så du forstår, hvorfor det er sådan en god idé at gøre det.

Foredraget tager udgang i bogen Probiotika, en guide til dine gode bakterier af Helle Forum.

Kom og lyt med, hvis du vil vide mere om dine gode bakterier og deres betydning for din sundhed og dit velvære.

Lørdag kl. 13.00-13.45
PR electronics Lounge på 2. sal

Kanal for ånderne – klarsynsdemonstration

Sebbastian Lorantius – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen

Ved denne platformsdemonstration vil mediet Sebbastian Lorantius, fortælle kort om sig selv.

Efterfølgende vil han demonstrere sine evner som clairvoyant & medie, ved at give budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.

De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i klarsynsdemonstrationens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.

– At deltage ved en klarsynsdemonstration er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.

Fredag kl. 14.00 – 14.45
i Blue Water Lounge på 1. sal

Sådan holder du kursen på det vilde hav af klassiske og komplementære behandlingstilbud

Aselya Nielsen

Hvis du også synes at det er svært at navigere i junglen af medicinske og komplementære behandlingstilbud, så kan HealthBeing og Meta-Kinetics være en hjælp til at finde DIN vej til et bedre helbred.

HealthBeing er en ny sundhedsmodel, der hjælper til at identificere og afdække fysiske, mentale og følelsesmæssige årsager til symptomer og sygdom. Den er funderet på viden fra vestlig medicin, energimedicin og metamedicin. HealthBeing kan anvendes både til sygdomsbehandling og forebyggelse og tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Den anerkender både fællestrækkene ved den menneskelige eksistens og gør samtidigt plads til de uendelige muligheder for variation, som gør hver af os til unikke væsener på Jorden.

Meta-Kinetics er et diagnostisk redskab, der på basis af avanceret kinesiologi, metamedicin og cyberkinetics præcist kan identificere årsagssammenhænge mellem tanker, følelser og symptomer. HealthBeing og Meta-Kinetics er vigtige navigationsredskaber i en tiltagende kompleks verden af ofte modstridende teorier og behandlingstilbud.

Lørdag kl. 15.00-16.45
Blue Water Lounge på 1. sal

Hvor sidder følelserne i kroppen?

Marcus Heller, minikursus

Vil du lære mere om sammenhængen mellem krop og psyke?

Kan vi sige, at en bestemt del af kroppen relaterer til en bestemt følelse? Kan en følelses tilstand give dig en bestemt kropsholdning og kan en kropsholdning ”låse” dig i en følelse?

Er der en så konkret sammenhæng mellem krop og psyke?

På denne workshop fortæller Marcus Heller om hvordan forskellige kropsdele afspejler vores sindstilstand, og dermed giver nuanceret information om hvordan vi har det. Og han viser hvordan en kropsterapeut ser og bruger denne information, til at afhjælpe og forebygge både fysiske smerter, og psykiske problemstillinger såsom stress og angst.

Fredag kl. 12.00 – 12.45
i PR electronics Lounge – 2. sal

Dødscafé?

Thomas Frovin

Du skal dø! – det lyder som dagens dårlige nyhed.

Men hvad betyder det for os, at vi skal dø? At livet en dag får ende? Kan det måske endda give os nogle gode refleksioner om det liv, vi lever? Dødscaféerne findes over hele verden – kom og vær med!

Dødscafé er et ikke-dømmende og fortroligt rum, hvor vi taler om det faktum, at vi alle sammen skal dø. Hvad betyder det for os? Hvad gør det ved vore prioriteringer? Hvordan kan vi leve hele liv med bevidstheden om, at døden venter os?

Formålet med samtalecaféen er, at vi skal tale om, hvordan vi får det bedste ud af det liv, vi er blevet givet. Du får mulighed for at medvirke med dine synspunkter og indspil. Her er ingen dagsorden, og intet vi skal nå, andet end at udveksle synsvinkler, erfaringer, og tanker – og måske i fællesskab blive klogere. Dødscaféen er ikke en sorg-gruppe, og heller ikke et sted at søge personlig vejledning. Det er et rum, hvor vi taler med hinanden.

Søndag kl. 13.00 – 13.45
i  PR electronics Lounge på 2. sal

Human Design – Lev dit design

Lisbeth Lundgaard

Human Design er et profilsystem hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan navigere dit liv ud fra dit indre kompas eller kropsbevidsthed.
Du kan slå dit Human Design op på nettet og det er baseret på din fødselsdato. Derfor er ens Human Design det samme gennem hele livet. Det store spørgsmål er om du er klar til at leve det der er dig, eller om du vil leve det du tror der forventes.

Systemet er en forening af gamle skrifter og ny videnskab. Nogle af de elementer der er integreret i systemet er Astrologien, I Cheng og Kabbalaen.

På dette foredrag vil vi gennemgå de grundlæggende typer der er i Human Design og nogle af de oftest forekommende beslutningsprocesser.

Og du får mulighed for at tage de første skridt i opdagelsen af dit eget personlige Human Design. Du får et indblik i hvad Human Design kan gøre for dig, og en strategi for hvordan du kan arbejde videre med det på egen hånd.