Bliv udstiller på Krop-Sind-Ånd Messerne og Mystikkens Univers

Vil du være udstiller på én af  vores messer så læs her og udfyld formularen på denne side eller ring til os på tlf. 86 86 93 55

Krop-Sind-Ånd Helsemesserne

Er primært baseret på alternative behandlere, udstillere indenfor selvudvikling og spiritualitet samt forhandlere af alternative produkter mv.

Mystikkens Univers

Er en spirituel overbygning på helsemesserne. Her er der lagt vægt på udstillere indenfor spiritualitet og åndelig vejledning.

Som udstiller

får du lejlighed til at opnå en tæt kontakt til interesserede besøgende og mulige kunder. Du kan give prøvebehandlinger, demonstrere og sælge dine produkter, uddele dit materiale, fortælle om din kursusvirksomhed, eller informere om alternativ tænkning og levevis.

Samtidig er messerne et forum, hvor du møder andre alternative behandlere/interesserede og hvor du kan knytte kontakter og evt. etablere samarbejde med andre.

Messerne byder på et omfattende og meget populært foredragsprogram. Som udstiller har du selv mulighed for at byde ind med dit forslag til et spændende foredrag.

> Hvis du allerede er tilmeldt som udstiller på én af messerne, kan du finde vores Udstillerforum her

Vil du høre mere om at deltage på en messe, så udfyld kontaktformularen her

* Når du indsender formularen, giver du samtidig tilladelse til, at vi må opbevare dine data, så længe det er aktuelt i forbindelse med din evt. deltagelse i en af vores messer.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.