Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen

3. – 5. februar 2023

Billet, åbningstid, bus/tog mv.

Udstillere

Fotoalbum

Standtegning

Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling

Brøndby Hallen danner rammen om Danmarks største og mest alsidige messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle. Messen er et oplevelsesmekka for dig som er nysgerrig, åben og søgende i forhold til, hvad der evt. kan give dig og dine et lille kærligt skub videre på livets vej.

Du bliver mødt af behandlere som brænder for deres arbejde både med fysiske behandlinger og med at hjælpe og rådgive om personlig udvikling og spirituel praksis. Oplev også spændende produkter som understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet – naturprodukter, krystaller, musik, bøger, kort, engle og meget mere.

> Kunne du tænke dig at blive udstiller på messen i 2023?

Er du gæst: Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du en rabatkode tilsendt inden messen, så du kan få 50% rabat på billetten. BEMÆRK: Du skal tilmelde dig og bekræfte din tilmelding INDEN du køber billet, for at få rabatkoden.


På messen kan du møde omkring 160 udstiller og deltage i nogle af de 80 forskellige foredrag, workshops, minikurser og klarsyn om alt det nye indenfor den “alternative verden”.

> Se hvilke udstillere der er tilmeldt messen i og hvad de tilbyder – opdateres løbende
Se hvor de forskellige stande er placeret på standtegningen

♥ Hjerterummet ♥

Har du brug for ro på ?
Så kom i ♥ Hjerterummet ♥ i Foyeren
I ♥ Hjerterummet ♥ er der madrasser, bløde puder, blid energi og stille nærvær
Her kan du hvile, meditere, være nærværende, finde indre ro og sanse dig selv i hjerte og sjæl

Vi ses i ♥ Hjerterummet ♥