Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen

1. – 3. februar 2019

Praktiske oplysninger

Udstillere

Foredrag & Minikurser

Fotoalbum

Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling

Brøndby Hallen danner rammen om Danmarks største og mest alsidige messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle.

Messen er et oplevelsesmekka for dig som er nysgerrig, åben og søgende i forhold til, hvad der evt. kan give dig og dine et lille kærligt skub videre på livets vej.

Du bliver mødt af behandlere som brænder for deres arbejde både med fysiske behandlinger og med at hjælpe og rådgive om personlig udvikling og spirituel praksis. Oplev også spændende produkter som understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet – naturprodukter, krystaller, musik, bøger, kort, engle og meget mere.

Lad dig fordybe i en foredragsrække som byder på 100 forskellige foredrag, workshops, minikurser og klarsyn holder dig opdateret på alt det nye indenfor den “alternative verden”.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

> Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom ind på messen til halv pris

♥ Hjerterummet ♥

Har du brug for ro på ?
Så kom i ♥ Hjerterummet ♥ i Foyeren
I ♥ Hjerterummet ♥ er der madrasser, bløde puder, blid energi og stille nærvær
Her kan du hvile, meditere, være nærværende, finde indre ro og sanse dig selv i hjerte og sjæl

Hver dag kl. 12 og kl. 17 i ♥ Hjerterummet ♥

Skab Hjerterum i dit liv

Kom og få inspiration til, hvad du kan gøre for at vælge hjertet og skabe hjerterum i dit eget liv ♥
Der bliver et kort oplæg, baseret på erfaringer og inspirationer fra Hjerterummet og hjerte-healinger – afsluttes med en intuitivt guidet hjertemeditation.

Vi ses i ♥ Hjerterummet ♥

Skabt i samarbejde med Københavns Hjerterum

Foredrag, minikurser og klarsyn

På Krop-Sind-Ånd Helsemessen har du mulighed for at deltage i 100 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster.

> Se hele det spændende foredragsprogram her

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.

Lørdag kl. 14.30-15.45
VIP Lounge på 1. sal

Født sensitiv/Sensitive Børn

Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng
I samtale med journalist Rikke Hast fortæller Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng deres personlige historier om livet som højsensitiv og om, hvordan dette medfødte personlighedstræk er blevet en styrke.

De giver et billede af, hvordan ’særligt sensitive’ ser verden, og hvordan de bedst lærer at leve i den.

De beskriver den særlige sansefølsomhed som barn, skrøbeligheden som ung og følsomheden som voksen.

Tillægsbillet kr. 75,- købes på stand 78 på messen

Søndag kl. 12.00-12.45
VIP Lounge på 1. sal

Kanal for ånderne – klarsynsdemonstration

Sebbastian Lorantius
Ved denne platformsdemonstration vil mediet Sebbastian Lorantius, fortælle kort om sig selv.

Efterfølgende vil han demonstrere sine evner som clairvoyant & medie, ved at give budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.

De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i klarsynsdemonstrationens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.

– At deltage ved en klarsynsdemonstration er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.

Lørdag kl. 15.00-15.45
Lokale Gunnar Nu 1

Sensorisk Træning – den hurtigste vej til en bedre verden

Martin Spang Olsen
”Det er gennem sanserne, vi skaber vores virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed. Vores virkelighedsopfattelse er bestemt af, hvad vi føler og sanser. Der findes ingen objektiv virkelighed”.

Hvordan ved du, at du eksisterer?
Hvordan kender du din ‘virkelighed’?
Hvordan ved du, hvad du føler?

I alle tre tilfælder er svaret: Fordi du sanser. Sansning er grundlaget for vores personlighed, læring, kommunikation, virkelighedsopfattelse og meget andet. Uden sansning, intet liv, kunne man sige.

Kun mennesker, der kan mærke sig selv, kan for alvor bidrage positivt til verden. Til gengæld vil mennesker, der for alvor mærker sig selv, gå ud i verden og gøre gode ting – helt uafhængigt af universets? regler og love.

Blandt andet derfor er sensorisk træning (sansetræning) den hurtigste vej til en bedre verden. Men sensorisk træning giver også adgang til uendelige kreative og spirituelle ressourcer, som kan være svære at nå på anden vis.

Lørdag kl. 11.00-11.45
Lokale Gunnar Nu 2

Nærvær hver dag

Sanne Roesen
Det kan være svært for mange at fastholde nærværet, når hverdagen først kører på højtryk. Selvom der er et ønske om ro og nærvær, overhales det tit af travlhed og multitasking-tendenser.

Sanne Roesen vil give nogle lette bud på at få mere nærvær i hverdagen i foredraget ”Nærvær Hver Dag,” med udgangspunkt i kalender-dagbogen af samme navn.
Sanne giver gode råd og tips om bevidst tidsstyring og værdibaserede valg i hverdagene.

Vi gennemgår lette mindfulness øvelser og teknikker til at skabe rum for pauser, prioritering og refleksion i en booket hverdag.

Lørdag kl. 13.00-13.45
VIP Lounge

Hvad hvisker hesten?

Ditte Young
Hvad hvisker hesten til dig? Hvordan kan det lade sig gøre? Og er heste mere spirituelle dyr end andre? 
Kom med til et spændende foredrag og lær mere om hvad det egentlig er hestene gør i samspillet med os på det personlige og det åndelige plan.

Ditte Young er anerkendt både i ind- og udland for sine telepatiske og clairvoyante evner og ikke mindst synlige resultater.

Deltagerne vil få indsigt i følgende punkter:

  • Hvorfor er heste spirituelle dyr og hvordan er de det?
  • Om evidens af telepatiske evner
  • 
Personlig og åndelig udvikling for heste og ryttere
  • Om partnerskabsrelationen ”De Forbundne” og personlighedsprofilen ”Mesteren”

Som en del af foredraget vil Ditte Young lave en livedemonstration med en udvalgt hest blandt deltagerne, som alle skal have billeder med.

Fredag kl. 14.00-14.45
Lokale Gunnar Nu 1

Gaven i maven™ – hvad kan den gøre for dig?

Gina Asbjerg
Se hvordan Gina Asbjerg arbejder med Gaven i maven-metoden™… med udgangspunkt i en behandling får du indblik i den unikke metode.

Maven er det sted, hvor de gemte, glemte oplevelser og ubevidste følelser samler sig. Dette er årsagen til at du igen og igen reagerer som et barn, i bestemte situationer. Ligesom det er årsagen til, at du får ondt i maven, diarre eller bare skal på toilettet i en fart, når ubehagelige beslutninger og samtaler nærmer sig. Din mave ernærer sig af fortiden og udtrykker sig i fremtiden. Derfor kan du opleve igen og igen at blive offer for dine følelser.

Men det behøver ikke være sådan! Med Gaven i maven-metoden™ kan du flytte dig fra offer til mester. Metoden går ud på at flytte negative følelser og hændelser fra din mave hvor du er offer for hændelsen, til dit hjerte – hvor hændelsen bliver til en erfaring. En erfaring der gør dig stærkere, dybere og mere empatisk. Du ændrer derved faktuelt din vibration fra offer til mester. Universet aflæser, at din vibration er ændret, og det du ønsker vil kunne manifesteres.

Fredag kl. 16.00-16.45
Konferencelokalet

‘TED talk’ – eksperter om alt lige fra hverdagens hormonforstyrrende stoffer, til overgangsalderen, binyretræthed og stofskifteproblemer

Anne van der Merwede, Chenette Byriel, Pernille Fournais & Mia Skaarup Jørgensen
Eksperter fra det nye og holistiske online rådgivningsforum minSundhed.com, debatterer de stigende hormonelle ubalancer – særligt hos kvinden, men bevæger sig også henover områder, der i lige så høj grad påvirker vore børns og mænds hormonbalance.

Med stor erfaring og indsigt i hormonelle ubalancer, leverer disse dygtige kvinder 45 minutters intens forelæsning og debat om alt lige fra hverdagens hormonforstyrrende stoffer, til overgangsalderen, binyretræthed og stofskifteproblemer.

Efter debatten er der afsat lidt tid til, at publikum kan stille spørgsmål til eksperterne.

Søndag kl. 14.00-14.45
VIP Lounge

Lad englene guide dig og få et nemmere liv

Tove Lucka
Få redskaber til at lytte til dine engles hjælp.
​​​Dine engle og guider er hele tiden omkring dig og de gør, hvad de kan for at hjælpe dig og vise dig den mest optimale vej igennem dit liv.

 Du kan til hver en tid tale med dem og bede dem om hjælp, så de kan være der for dig, hjælpe dig, tale til dig, vise dig vejen. Udfordringen er at høre og se, hvad det er dine engle og guider viser og siger til dig – og ikke mindst at følge det.

Det er det, du vil få redskaber til at blive bedre til ved dette foredrag, hvor du også vil høre om, hvem englene er, og hvor de “bor”.

Søndag kl. 16.00-17.45
Lokale 5

Det biodynamiske – højeste madkvalitet og let i praksis

Lars Mikkelsen – minikursus
I sit princip kan biodynamisk dyrkning læres på få timer.

Det praktiske arbejde er næsten som i enhver have. Lær at bruge Såkalenderen, om hvordan en kompostbunke sættes op og om hvordan de biodynamiske præparater skaffes og anvendes.

Vi vil også tale om maden. Om hvorfor den biodynamiske føde overtrumfer alt andet i kvalitet. Dette er naturvidenskabeligt bevist. Vi vil komme ind på, hvordan ikke-fysiske væsener virker ind i dyrkningen. Om ønskeligt om snegle o.l.