Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen

4. – 6. februar 2022

Billet, åbningstid, bus/tog mv.

Udstillere

Fotoalbum

Standtegning

Danmarks største holistiske messe indenfor alternativ behandling

Brøndby Hallen danner rammen om Danmarks største og mest alsidige messe indenfor alternative behandlingsformer – såvel fysiske, naturterapeutiske som åndelige og spirituelle.

Messen er et oplevelsesmekka for dig som er nysgerrig, åben og søgende i forhold til, hvad der evt. kan give dig og dine et lille kærligt skub videre på livets vej.

Du bliver mødt af behandlere som brænder for deres arbejde både med fysiske behandlinger og med at hjælpe og rådgive om personlig udvikling og spirituel praksis. Oplev også spændende produkter som understøtter den holistiske og alternative tilgang til livet – naturprodukter, krystaller, musik, bøger, kort, engle og meget mere.

Lad dig fordybe i en foredragsrække som byder på 100 forskellige foredrag, workshops, minikurser og klarsyn holder dig opdateret på alt det nye indenfor den “alternative verden”.

> Se hvilke udstillere der er tilmeldt messen og hvad de tilbyder

Se hvor de forskellige stande er placeret på standtegningen.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du en rabatkode tilsendt, så du kan få 50% rabat på billetten.
BEMÆRK: Du skal tilmelde dig og bekræfte din tilmelding INDEN du køber billet, for at få rabatkoden.


COVID-19
Vi ved endnu ikke, hvilke regler der kommer til at gælde, når vi skal afholde messen, men vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger.

HVIS det kræves, at man skal have Coronapas for at deltage, betyder det, at alle skal vise bevis på enten vaccination, negativ test, dokumentation for smitte inden for 6 måneder eller dokumentation for fritagelse.

Læs mere om dokumentation for fritagelse her.