Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center

28. februar – 1. marts 2020

Pris, åbningstid, bus/tog mv.

Udstillere

Foredrag

Fotoalbum

Nordjysk mekka indenfor alternativ behandling

Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center danner rammen for at opleve et væld af alternative behandlere i en hyggelig og indbydende atmosfære med mulighed for masser af inspiration og gode oplevelser.

85 udstillere giver dig viden om, hvordan du beriger din tilværelse med mindfulness, healing, engle, clairvoyance, håndlæsning, kranio-sakral terapi, massage, psykoterapi og meget mere. Salg af spændende og lækre produkter som understøtter din personlige udvikling – krystaller, smykker, sten og meget mere.

Lad dig inspirere af de 66 spændende foredrag og minikurser, der er gratis for messens gæster.

Se hvor de forskellige stande er placeret på standtegningen.

Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

> Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom ind på messen til halv pris

Foredrag, minikurser og klarsyn

På Krop-Sind-Ånd Helsemessen har du mulighed for at deltage i 65 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster.

> Se hele det spændende foredragsprogram her

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.

Søndag kl. 14.00-14.45 i Bondestuen

Hjertesorg – en fortælling om at være til 

Anna Mejlhede
Bogen Hjertesorg er en personlig beretning om at være til. Anna Mejlhede deler i bogen – og i foredraget – sine erfaringer med hjertesorg både som præst og i sit eget liv.
Men hvad består hjertesorg egentlig af, når vi ser på den i et bredere perspektiv end dét, der handler om at miste dem, vi elsker, fordi de dør, eller fordi kærligheden forliser?
Hjertesorg handler også̊ om at føle sig svigtet, at føle sig forkert og ensom – og ikke mindst om at miste fornemmelsen af forbindelse til livet, os selv og vores medmennesker.
Hjertesorgen er et menneskeligt grundvilkår, og derfor gennemtrænger den alle de store fortællinger, der skrives her i verden. Fortællinger, der spejler vores liv fra alle vinkler. Også̊ dem, vi selv kan være blinde for.

Lørdag kl. 16.00 -16.45 i Latinerstuen

Asatro i praksis

Gudrun Victoria Gotved
VIKINGS-tvserien har skabt en kolosal interesse for den spiritualitet, der var i Norden under vikingetiden – ASATRO. Ved dette foredrag fortæller verdens eneste fuldtidsansatte vikinge-vølve (på Ribe VikingeCenter) om asatro i dag.

Gudrun er vølve og fungerer også som ‘gode’, altså ritualforretter. Hun har været asatroende hele sit liv og vil her fortælle om, hvordan hun praktiserer troen og forretter forskellige ritualer. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål.

Det annoncerede foredrag fredag kl. 13.00-13.45 i Bondestuen er desværre AFLYST

Fredag kl. 15.00-15.45
i Laugsstuen

Krystalmester – at være lystjener af 5. dimension

Merise McDowall
Du kender nok til krystalhealing og andre metoder med krystaller, og måske bruger du selv krystaller på den ene eller anden måde, men fornemmer du, at der er mere at komme efter?

Så har du ret. Og føler du dig ligefrem kaldet til at arbejde med krystallerne på et helt andet niveau, end du hidtil har gjort? Så er du sandsynligvis både godt inde i den nye tid og en højere lystjener.

En lystjener er en sjæl, der har påtaget sig:
1) opgaven at tjene verden med sit lys samt
2) til enhver tid at øge sit lys.

Dette kan sagtens vække genklang i dig, selvom du endnu ikke fuldt ud har taget din opgave på dig, måske fordi du er i tvivl eller bare ikke er nået helt derhen endnu.

Den 5. dimension er en tilstand i din bevidsthed, som manifesterer sig i din virkelighed, og du træder ind i den 5. dimension, når du når et vist bevidsthedsniveau. Føler du dig draget af krystaller, er de dit redskab, som din sjæl har valgt at benytte til din lystjeneropgave i denne inkarnation. Du er en krystalmester in spe.

Lørdag kl. 12.00-12.45
i Laugsstuen

Styrk dine gode bakterier

Helle Forum
Har du hørt, at vores bakterier er vigtige for os – og kunne du tænke sig at få en grundigere forståelse af og et bedre overblik over et nyt og fascinerende univers?

Med udgangspunkt i den nyeste forskning får du en let forståelig introduktion til bakteriernes fascinerende univers og det enorme omfang af den betydning, de har for os – det er i høj grad dem, vi kan takke for vores sundhed og velvære, fysisk som psykisk.

Helle giver dig overblik over den nye viden, forklarer de nye begreber, som vores nye, ældste venner bakterierne har bragt med sig og fortæller om, hvordan du gør noget godt for dine gode bakterier – så du forstår, hvorfor det er sådan en god idé at gøre det.

Foredraget tager udgang i bogen Probiotika, en guide til dine gode bakterier af Helle Forum.

Kom og lyt med, hvis du vil vide mere om dine gode bakterier og deres betydning for din sundhed og dit velvære.

Lørdag kl. 14.00 – 15.45
i Kræmmerstuen

Byt rod med ro og glæde

Minikursus v. Mirjam Madsen
Mindre rod, mere ro og overskud. Ryd op i dit hjem, og det vil ændre dit liv. Du får indblik i hvordan det at rydde helt op med KonMari-metoden, er et værktøj til et liv som er tro imod dine intentioner og værdier, med plads til glæde og mening.

Er du træt af rod i dit hjem?
Gør rod det sværere for dig at slappe af?
Har du for mange ting- for meget rod- for mange tanker?
Er du småstresset for det meste, og ærgerlig over dine stakke overalt?

Hør hvordan det at være i gang med en oprydnings-festival føles som en opdagelsesrejser i eget liv, derigennem værktøjerne til at ændre på det du er træt af og begynder at leve et liv du kan trives i.

Jeg har et arbejdsark med så vi sammen få fokus på; Hvorfor rydde op, og hvordan ser mit ideelle liv ud?

Du får dybt indblik i hvordan du selv kan rydde op med KonMari-metoden, både til opstart, at være i gang, blive færdig og holde orden.

Du vil se billeder fra ægte danske hjem, der har taget KonMari metoden til sig, du vil hører om deres livsforandringer og sidegevinster ved at rydde helt op. Så selvom du kende metoden vil der være nyt at hente for dig.

Søndag kl. 12.00 – 12.45
i Laugsstuen

Når dyrene hvisker tilbage

Manja Vestergaard
Tag med på en tur ind i dyrenes verden når Manja fortæller om, hvordan vi hvisker med dyrene og hører hvad de hvisker tilbage. Kom og lad dig inspirere til et bedre liv sammen med dine dyr.

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi kommunikerer med dyrene? Hvordan det er muligt at høre hvad de hvisker og hvordan vi hvisker tilbage. Så lyt med når Manja fortæller om hendes egen rejse, hvad der skal til og hvordan det foregår, krydret med dejlige historier fra dyrenes verden om hvordan en kommunikation kan ændre alt for både dyr og ejer.

Få indsigt i dyrenes tanker og værdier og vær forberedt på at blive overrasket over deres intelligens!

Søndag kl. 16.00 – 16.45
i Latinerstuen

Enneagrammet: En visdomsvej til dit sande selv

Lars Neve
Få indblik i enneagrammets 9 udviklingsveje til dybere kontakt med dit sande selv, dine nære relationer og verden omkring dig. Du vil genkende dig selv, familie og venners type i denne underholdende gennemgang af enneagrammets 9 personligheds typer.

Enneagrammet er et kort over vores bevidsthed, der hjælper os med at finde retning og visdom på den åndelige rejse til vores sande natur, helheden og enhed med alt liv. Ved at følge Enneagrammets visdom bliver vi mindre fragmenterede, distraherede og stressede i hverdagens op- og nedture, fordi vi hviler mere i den dybe kontakt og tilhørighed til verden omkring os ud fra vores egentlige Selv.

Vi spilder masser af tid på at reagere over livet med de mentale, følelsesmæssige og instinktive mekanismer i vores enneagram type uden at overveje om det tjener vores bedste, fordi vi er blevet overidentificeret med dette livsmønster. Vi er langt mere i vores dybeste og sande Selv end denne oplevelse af at være dette ego. Vi må vågne op af vores søvngængeri og udfolde vores fri vilje, ved at engagere os i åndelige discipliner, som er særlig velegnede til at stoppe vores hamsterhjul, så vi kan træde ud af det.

Lørdag kl. 11.00 – 11.45
i Bondestuen

Nyt knæ? Nej tak. Genopbyg din krop med naturlige byggesten

Kirsten Bak Hansen
Har du slidte, ømme led der gør ondt ?
Vil du gerne stoppe med at tage smertestillende piller ?
Er du til det naturlige fremfor kemi ?
Vil du genopbygning i stedet for nedbrydning af din krop ?
Vil du løse årsagen i stedet for symptombehandle?
Hvis du gerne vil høre om, hvordan du vha naturlige 100 % let optagelige tyske kosttilskudsprodukter, bla. kollagen og blæretang kan opbygge din krop, komme af med ubalancer, styrke dine led og knogler samt optimere kredsløbet og forebygge 60 forskellige aldersbetingede sygdomme vha stoffet pycnogenol – så kom til foredraget.

Hør hvordan almindelige mennesker har smidt de smertestillende piller og igen kan gå uden at få ondt i led og lemmer, har fået maven til at fungere, og meget, meget mere. Naturen har alt hvad vi skal bruge – vi skal blot lære at bruge det korrekt. Det er på ingen måde mirakler, men sund fornuft. Når noget er slidt skal det repareres og genopbygges – og det er det som Berrys ens naturlige kosttilskuds produkter gør i kroppen.