Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

KROP-SIND-ÅND Helsemesse Århus

d. 30. september - 2. oktober 2016

i Ceres Park / Århus Stadion kl. 10 - 18

 

Herunder kan du se et lille udsnit af programmet

Find flere oplysninger ved at gå ind under menupunkterne i højre side. Programmet opdateres løbende frem til messen.

Adresse Stadion Allé 70.8000 Århus C
Åbent alle dagekl. 10 - 18
Entré kr. 85,-
Se flere praktiske oplysninger om messen her

> Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom billigt ind på messen (tilmelding skal bekræftes senest d. 29. september kl.15)

Udstillere

De 115 udstillere giver dig mulighed for at prøve et utal af forskellige behandlingsformer, du kan få mange typer readings eller købe produkter.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

> Hent standoversigt og program som pdf-filer

Foredrag, minikurser, klarsyn og Yoga Event

På KROP-SIND-ÅND Helsemessen har du mulighed for at deltage i ca. 55 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster. BEMÆRK der er begrænset antal pladser til alle foredrag, minikurser mm.

> Se foredragsliste fredag og læs uddybende omtale af foredragene

> Se foredragsliste lørdag og læs uddybende omtale af foredragene

> Se foredragsliste søndag og læs uddybende omtale af foredragene

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag & minikurser
 
Yoga Event lørdag

Nu har du mulighed for at prøve yogaundervisning hele lørdagen fra kl. 11.00 til 16.45 i Glas Lounge

Under navnet yoga findes et væld af bevægelsessystemer, hvis overordnede formål er at sætte dig i kontakt med din fysiske krop. For mange betyder det i første omgang, at de slipper af med spændinger og forbedrer bevægeligheden. Mange oplever, at de slapper mere af, og med tiden bliver bedre til at håndtere uhensigtsmæssige følelser. Yoga kan også være et rigtigt godt middel til at opnå eller forbedre en meditationspraksis.

Til messen har vi fundet et bredt udvalg af dygtige og kompetente undervisere, der er klar til at give dig en smagsprøve på, hvad deres yoga er.

Alle kan være med - du behøver hverken være smidig, spirituel eller kende til yoga i forvejen. Tag behageligt tøj på og vær nysgerrig, vi har yogamåtter, som du kan låne.
Dagen er koordineret af Nadia Lunn, som du også kan møde på stand 51.

 
Fødevare reaktioner, er meget andet end gluten og mælke allergi / intolerance

Frede Damgaard

Fødevare reaktioner kan også være reaktioner på forskellige naturligt forekomne sukkerstoffer- og forskellige plantenæringsstoffer i maden, hvilke ikke bliver testet ved de normale blodprøver, der bliver foretaget hos lægen. Yderligere kan forskellige kemiske stoffer fra eksempelvis antibiotika og anden medicin samt tilsætninger i fødevareproduktionen og stimulanser belaste tarmsystemet´s slimhinder.

En holistisk tilgang med individuel kostsammensætning og ændringer og tilpasning af rette kosttilskud samt øvrige sundhedsanvisninger -  vil kunne hjælpe, selvom andre test ikke viser problemer!
Kom og hør om mulighederne til at finde bedre balance i tarmsystemet med den rette kost og tilskud og mød Frede Damgaard, som er én af Danmarks pionerer inden for helsebranchen.
Fredag kl. 14.00 - 15.45 i PR electronics Lounge

Guidet af engle - når engle sender tegn

Line Rune Balling

Line Rune Balling fortæller om sin egne erfaringer med englenes healing og guidence mod et liv med afsæt i (selv)kærlighed, styrke og meningsfuldhed.

Hun vil fortælle om hvad engle egentlig er, hvordan du kan opleve at modtage tegn fra englene, og hvordan du kan kommunikere med dem gennem dine intuitive sanser.
Lørdag kl. 15.00 -15.45 i PR electronics Lounge

Effektiv traumeforløsning - tankefeltterapi/EFT

Lars Mygind

Heilesen & Mygind kombinerer som de eneste tankefeltterapi og EFT med cellebiologi og heftige nye tricks til at komme endnu dybere i traumer og forløsninger. Derved øger de effekten af TFT/EFT.TFT/EFT er simpelt, så begynderen får effekt. Og det udfordrer de bedste terapeuter som får helt nye muligheder for at hjælpe personer med alt fra PTSD (Post traumatisk Stress) til psykisk sygdom.
Enhver terapeut vil blive mere effektiv med denne simple viden.
Fredag kl. 17.00 -17.45 i PR electronics Lounge

Rå mad som livsstil eller tilbehør?- rent liv til cellerne

Ida Kirk Foged

RAWFOOD er en bevidst måde at leve og handle på, hvor man tager stilling til sundhed, miljø, bæredygtighed m.m.
Det handler om at komme tilbage til kilden af, hvordan vi optimalt lever uden forurening og giftstoffer i maden, så vi kan forebygge livsstilssygdomme. Ida tager os med på en lille rundtur i rawfood universet, hun vil inspirere os til at leve på den rå og levende måde med superfood, spirer, hvedegræs, tang, rå grønt, frugt, smoothies, sunde kager, brød, snack m.m., så vi kan få en fornemmelse af, hvad rawfood er og hvordan det kan implementeres i en almindelig dagligdag - rawfood behøver nemlig ikke være kedeligt og det behøver ikke være 100%.
Søndag kl. 13.00 - 13.45 i PR electronics Lounge

Medicinsk Cannabis - den nye danske folkemedicin?

Jan Larsen

Du hører mere og mere om det i medierne. Kendte personer står frem og fortæller om helbredelse med medicinsk cannabis. Men hvad er det egentlig for en størrelse?

Hvordan virker det? Hvad siger loven? Hvad siger lægen?

Dette og meget mere kan du høre nærmere om på foredraget som afholdes af erfarne cannabis-behandlere, der til dagligt behandler og støtter syge og pårørende i Danmark.
Lørdag kl. 16.00 -16.45 i PR electronics Lounge

 
Mindfull Dating - Hvorfor er det så svært at finde og holde fast i livsledsageren

Kelvin Varst

Flere og flere bliver singler, og har svært ved at finde ind i et forhold med en partner, der potentielt varer resten af livet. Vi forsøger at date på alle mulige og umulige måder, for at finde den rigtige, der hvor kemien føles rigtig, der hvor vi har en lækker følelse i os selv i samvær med den anden.
Hvorfor er det sådan? Hvad sker der inde bag ved facaden, når vi dater, er forelskede, flytter sammen og har været sammen i længere tid. Hvor er faldgrupperne? Hvad fungerer?
Fredag kl. 12.00 -12.45 i PR electronics Lounge

Introduktion til Loven om Tiltrækning - minikursus

Bettina Møller Jensen

Er du klar over, at alt det du vælger at give dit fokus, din energi og din opmærksomhed til, bliver det der kommer til at præge din virkelighed og dit mind-set - både positivt og negativt.

På kurset lærer du, hvordan du fremadrettet kan hjælpe dig selv til at fokusere mere på det du ønsker, frem for det du ikke ønsker.

Søndag kl. 14.00 -15.45 i Glas Lounge

Ortho Energetic Massage - how to become stronger and more loving to yourself

Gijs Van Hooijdonk  

In this workshop we will start with a cleansing meditation.
Afterward I will explain clearly how stress works and how it effects our body and how you can reduce it. I will explain about Michael Massage / ortho energetic massage and how you can benefit from it.Ortho energetic massage sessions work on deep energetic and physical blockages. It helps against burn out symptoms, physical pains (e.g. neck/lower back problems), stored emotions and stress.You feel lighter, you become more positive and stronger.

Lørdag kl. 13.00 -13.45 i PR electronics Lounge - 2. sal - let forståeligt engelsk

Klarsyn - I selskab med ånderne

Christian Viborg

Clairvoyant medium Christian Viborg fører os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra familie og venner på den anden side samt en clairvoyant besked.

Christian forstår, at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og jysk humor og  har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Lysets Hus.
Søndag kl.  15.00 -15.45 i PR electronics Lounge

Hjemmeside designet af Computerpeople