Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Mystikkens Univers

d. 4. - 6. november 2016

i Østerbrohuset, København Ø, fredag kl. 12 - 18, lørdag/søndag kl. 10 - 18

Mystikkens Univers er en spirituel overbygning på KROP-SIND-ÅND Helsemesserne.

Mystikkens Univers - DanInfo messe i Østerbrohuset

Her har du en unik mulighed for at opleve

- 115 udstillere på arbejdende stande, hvor du kan prøve readings indenfor stort set alle former for psykiske evner. Du bliver præsenteret for forskellige trosretninger og spirituel praksis, kan prøve healing i mange variationer samt købe en række produkter, bøger, spirituel kunst, krystaller og smykker.

- 60 forskellige foredrag, klarsyn, minikurser og koncerter giver dig inspiration og stof til eftertanke.

> Se billeder fra messen i 2015

> Se hvordan du kan blive udstiller på messen i år

Herunder kan du se et lille udsnit af programmet

Find flere oplysninger ved at gå ind under menupunkterne i højre side. Programmet opdateres løbende frem til messen.

Adresse Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø
Åbent fredag kl. 12 - 18 Lørdag/søndag kl. 10 - 18
Entré kr. 90,-

> Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og kom billigere ind på messen

> Se flere praktiske oplysninger om messen her

Udstillere

De 115 udstillere giver dig mulighed for at prøve et utal af forskellige behandlingsformer, du kan få mange typer readings eller købe produkter.
I år kan du bl.a. prøve Kernehealing, der er en unik teknik til healing af traumer fra barndommen, høre om Flow og Energetisk bevidsthed, prøve terapeutisk stemmearbejde, få lavet en tegning af din skytsengel  - og få beskeder fra den, høre om Deva forløb/sjælsterapi, blive introduceret til regression - Sjælerejser til tidligere liv, få lavet en Tessologi, der er en clairvoyant læsning i kaffegrums, høre om dine muligheder for mange forskellige spirituelle rejser, få lavet en chakra test eller købe målepinde, penduler, bøger, musik, krystaller og smykker.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen I listen er der beskrivelser af de mange spændende ting, der foregår på standene.

> Hent standoversigten som pdf

Foredrag, minikurser, klarsyn og koncerter

På Mystikkens Univers har du mulighed for at deltage i ca. 60 foredrag, minikurser og koncerter. BEMÆRK der er begrænset antal pladser til alle foredrag, minikurser mm.

> Se foredragsliste fredag og omtale af foredragene fredag

> Se foredragsliste lørdag og omtale af foredragene lørdag

> Se foredragsliste søndag og omtale af foredragene søndag

Brug for indre stilhed og væren?
Kom op i ♥ Hjerterummet ♥ 
på balkonen på 1. sal

I ♥ Hjerterummet ♥ er der madrasser,
bløde puder, blid energi og stille væren …
Her kan du få ro på, hvile, meditere, mærke hjertet og sjælen
- og komme tilbage til dig selv!

Areopagos

På Mystikkens Univers er stand 26 den store fælles-kristne stand. Her deltager forskellige organisationer under Areopagos-paraplyen. Alle de ting, der foregår på standen er gratis for gæsterne. Heling af hjertet, forbøn, bøn for syge, samtale om spirituelle emner og meget mere. Du kan skrive din egen bøn og fæstne den til et kors og der bliver bedt for den, når messen er slut.

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.
 
En healende lystjeneste

Yvonne Wassini

Vi sidder i en cirkel og kalder universel kærlighed ned midt i cirklen. Kærlighed og healende lys strømmer ud til hele gruppen og videre ud til omgivelserne og til hele jorden. Du bliver selv healet af de universelle kærligheds- og lysenergier, der kommer til stede, og som gennemstrømmer alt på jorden.
Vi mediterer til smuk musik og kalder de healende engle til hjælp. Vi beder store lysvæsener og mestre om at være til stede og skaber en lysbro mellem himmel og jord. De stærke healingskræfter kommer til stede til stor gavn for alle og den smukke hjerteåbnende musik hjælper med at åbne hjertet og hele din krop med de skønne healende energier.
Vær med til at skabe mere lys og kærlighed på jorden. Du vil få en uforglemmelig oplevelse.
Lørdag kl. 14.00 -14.45 i Lokale 1

Sensitive børn og voksne

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen

Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem. De er meget intelligente og højere udviklede end andre.
Fordi deres intuition er meget stærkere end andre menneskers, får de så meget information ind, at de ofte bliver overstimulerede. Det kan både børnene og omgivelserne have svært ved at håndtere, for de færreste forstår, at det drejer sig om sensitive mennesker.
Sensitive mennesker indbefatter også Indigobørn- og voksne, Stjerne-mennesker og Krystalbørn samt børn og voksne med ADHD og ADD.
Grunden til de mange problemer og konflikter med børn - og voksne - med ADHD & ADD er, at de er i konstant ubalance på grund af deres høje sensitivitet og høje udvikling, som ingen andre forstår. Sensitive mennesker er de bedste mennesker i verden, når de er i balance.
Søndag kl. 14.00 -14.45 i Lokale 4 
samt "Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv" Fredag kl. 17.00 -18.00 i Lokale 3

 
Activate Your Psychic Powers & Healing Abilities - minikursus

Zarathustra - Minikursus (engelsk)

In this dynamic workshop, Zarathustra, founder of 5th Dimensional Quantum Healing, will share how this high speed modality of healing can activate your psychic powers, develop abilities to see, touch and restore auric fields, as well as access intuitive knowledge for psychic surgery, shamanic healing, sound & distance healing & ultimately 3rd eye activation.
Fredag kl. 13.00 -14.45 i lokale 1
samt "Demonstration of the 5th Dimensional Quantum Healing Process" Lørdag kl. 16.00 -16.45 i lokale 4 og "Feel, Cleanse & Restore Auric Fields with 5th Dimensional Quantum Healing - minikursus" Søndag kl. 16.00 -17.45 i lokale 1

 
Sjælens DNA

Anat Shafir

Sjælens DNA fungerer som en kerne for genetiske instruktioner, men på det energetiske niveau. Vha. Sjælens DNA kan man få indsigt i blokeringer, smerte, sygdomme og meget mere.
Mellem inkarnationerne, mellem livene på jorden, betragter sjælen sin fremtidige udvikling og forbedring af sin essens. Det er nemlig der, sjælen vælger det korrekte livsformål, som vil føre den til et højere sted mod lyset.

Der er tre hovedoverskrifter i sjælens DNA:
- Rettelse - der drejer sig om at rette fejl fra tidligere liv
- Karma - der drejer sig om at fjerne karma, der påvirker relationer til andre sjæle både på jorden i en krop og mellem livene
- Regnskab  - der drejer sig om uafsluttede regnskaber fra tidligere liv
Fredag kl. 16.00 -16.45 i Lokale 2

Chill out koncert - overtoner m. handpan/gonger/syngeskåle

Mester Bo

Chill out koncert med Mester Bo.
Lad Mester Bo føre dig ind i det fascinerende og magiske univers af overtoner!
Vi er på et ur-niveau med toner og klange, ingen genkendelige melodier, alt er nyt og ukendt land, hvorfra overtonerne synker som eliksir ind i krop og sjæl.
Prøv det, du vil aldrig før have hørt noget lignende: Det er den ultimative wellness: Nektar for sjælen og balsam for kroppen.
Mester Bo indleder med at fortælle om overtoner. Der afsluttes med en spørge- og diskussionsrunde.
Søndag kl. 12.00 -12.45 i Foredragslokale 1

Ind i spiritualiteten

Angajoq Nattoralissuaq

Angajoq, hvis grønlandske navn betyder "storebror" er slægt af eskimoernes storfangere, sangere og shamaner, kaldet angakkoq.
Mød ham denne eftermiddag, hvor han fortæller hvordan naturfolket altid har søgt hjælp og healing i naturen omkring os og kraften over og inde i os.
Angajoq vil desuden foretage en shaman-tromme-healing for tilhørerne.
Søndag kl. 13.00 - 13.45 i lokale 4

Trancekanalisering - få kanaliserede beskeder fra Mestrene

Dennis Søndergaard  

Dennis vil i dette foredrag komme nærmere ind på forståelsen af, hvordan han arbejder med kanalisering, samt vejen dertil. Dennis vil beskrive forløbet, fortælle om tidligere oplevelser og vil derefter kanalisere.
I kanaliseringen går Dennis i trance, og han tillader en række eksistenser fra andre planer at kommunikere direkte med de tilstedeværende.
Søndag kl.14.00 -14.45 i lokale 1

Plantemusik og lydterapi

Charlotte Bech

- Hør lægeplanter synge til recitationer af gamle urlyde, samtidigt med aromaterpi af planternes æteriske olier:  Rosmarin
Naturens lyde, syngende lægeplanter og Vediske lyde er specielt egnet til stress, kriser, sorg og skuffelser. Her kan man høre syngende lægeplanter og gamle indiske lyde. Ved hjælp af et nyt italiensk udstyr med specielle elektroder kan man opfange planternes elektromagnetiske fluktuationer og derigennem høre planterne synge.
Desuden vil læge Charlotte Bech forklare om den videnskabelige dokumentation, der viser en markant positiv virkning af at lytte til naturlige lyde, specielt langsomme messende lyde.
Søndag kl. 15.00 -15.45 i lokale 4

Bahramji

Awakening the Sufi Within - Sufi inspireret musik

Bahramji begyndte at spille Santoor i en alder af 13 og kommer fra en konventionel kurdisk baggrund. De traditionelle sange, melodier, poesi og sufismen påvirker stadig hans musik, der i dag har udviklet sig til meditations- og trancemusik med en helt speciel genkendelig lyd. Musikken er en smuk og unik kombination af det oprindelige og traditionelle med det moderne og tekniske. De fleste af teksterne i hans sange er baseret på Rumi og andre persiske mystikeres digte og poesi.
Lørdag kl. 15.00 - 15.45 i lokale 4

Få en inderlig kontakt til din åndelige guide

Ingelise og Steen Landsy

En daglig kontakt. En daglig samklang med den åndelige verden, samtidig med at man lever fuldt, helt og opmærksomt i dagligdagen. Det ønsker mange af os. Og det er faktisk muligt, når man kender baggrunden for, hvordan de åndelige hjælpere fungerer og arbejder i deres verden! Få et dybere billede af dine muligheder, og hvordan du får et naturligt forhold til dine åndelige hjælpere.
Fredag kl. 15.00 -15.45 i Lokale 4

Clairvoyance-demonstration på 10 forskellige måder

Oplev auralæsning  på 2 forskellige måder. Oplev kontakt til åndelige guider på 3 forskellige måder. Oplev psykometri - aflæsning af dine energier via ting. Oplev karma-sitting - et billede af tidligere liv - Oplev kontakt til en læge i den åndelige verden. Oplev et symbol med tydning af tanker, følelser og dine relationer til både omgivelser og den åndelige verden. Oplev et symbol som opløfter, beriger og fornyer din kontakt til den åndelige verden.
Få samtidig viden om evnerne på godt og ondt.
Søndag kl. 16.00 -17.45 i Lokale 4

Hjemmeside designet af Computerpeople