Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Brøndby Hallen

d. 3. - 5. februar 2017

Det glæder os, at kunne fortælle, at KROP-SIND-ÅND Helsemessen, som vi afholder i København for 24. år i træk, nu flytter til Brøndby Hallen.

Falconer Centret, hvor vi har været i 21 år lukker de næste 2 år pga. renovering.

Vi har kigget på rigtig mange forskellige messelokationer for at finde noget, der er lige så egnet som Falconer Centret var og det synes vi at Brøndby Hallen er. Pladsen er der, foredragslokalerne er der, gode busforbindelser alle dage og masser af gratis parkeringspladser.

> Se hvordan du kan blive udstiller på messen

Helsemesse Falconer Centret - Zoneterapi

På messen kan du opleve

- 200 udstillere, der præsenterer dig for et kæmpe udvalg af alternative/naturterapeutiske behandlinger. De rådgiver om personlig udvikling, spirituel praksis, sælger naturprodukter, musik, bøger, krystaller...

- 115 forskellige foredrag, workshops, minikurser, koncerter og klarsyn holder dig opdateret på alt det nye indenfor den "alternative verden".Vi har meget spændende på programmet. Bl.a. kan du opleve Henriette Zobel, Maya Fridan, Charlotte Fruergaard, Marianne Lane, Majbritte Ulrikkeholm, Lars Mygind, Tove Kofoed, Liv Dhanyo Thommesen, Yazmin Fox...

Herunder kan du se et lille udsnit af programmet

Find flere oplysninger ved at gå ind under menupunkterne i højre side. Programmet opdateres løbende frem til messen.

Adresse Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby, 1800 gratis parkeringspladser
Åbent alle dage kl. 10 - 18
Entré kr. 90,-

> Køb billetter i forsalg og spring betalingskøen over. Du kan også købe din VIP-billet i forsalg.

> Se flere praktisk oplysninger om messen; tid, sted, priser, parkering mv.

Udstillere

De 200 udstillere giver dig mulighed for at prøve et utal af forskellige behandlingsformer, du kan få mange typer readings eller købe produkter.
I år kan du bl.a. prøve Kernehealing, der er en unik teknik til healing af traumer fra barndommen, høre om Flow og Energetisk bevidsthed, prøve terapeutisk stemmearbejde, få lavet en tegning af din skytsengel  - og få beskeder fra den, høre om Deva forløb/sjælsterapi, blive introduceret til regression - Sjælerejser til tidligere liv, få lavet en Tessologi, der er en clairvoyant læsning i kaffegrums, høre om dine muligheder for mange forskellige spirituelle rejser, få lavet en chakra test eller købe målepinde, penduler, bøger, musik, krystaller og smykker.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen med links I listen er der beskrivelser af de mange spændende ting, der foregår på standene.

> Hent standoversigten her

> Find programmet som pdf-filer

Brug for indre stilhed og væren?
Kom hen i ♥ Hjerterummet ♥ 
i Foyeren

I ♥ Hjerterummet ♥ er der madrasser,
bløde puder, blid energi og stille væren …
Her kan du få ro på, hvile, meditere, mærke hjertet og sjælen
- og komme tilbage til dig selv!

Vi glæder os til at se dig i ♥ Hjerterummet ♥

Foredrag, minikurser, klarsyn og koncerter

På KROP-SIND-ÅND Helsemessen har du mulighed for at deltage i 115 foredrag, minikurser og koncerter. BEMÆRK der er begrænset antal pladser til alle foredrag, minikurser mm.

> Se Foredragsoversigt for fredag læs også omtale af fredragens foredrag

> Se Foredragsoversigt for lørdag læs også omtale af lørdagens foredrag

> Se Foredragsoversigt for søndag læs også omtale af søndagens foredrag

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.
 
Yoga Event lørdag

Nu har du mulighed for at prøve yogaundervisning hele lørdagen fra kl. 11.00 til 17.45 i Lok. 7 - Brøndby Hallen, Konferencelokalet 1. sal

Gratis tillægsbillet til de forskellige Yogaworkshops skal afhentes på Prana-magasinets stand nr. 163 - fra lørdag kl.10.00.

Under navnet yoga findes et væld af bevægelsessystemer, hvis overordnede formål er at sætte dig i kontakt med din fysiske krop. For mange betyder det i første omgang, at de slipper af med spændinger og forbedrer bevægeligheden. Mange oplever, at de slapper mere af, og med tiden bliver bedre til at håndtere uhensigtsmæssige følelser. Yoga kan også være et rigtigt godt middel til at opnå eller forbedre en meditationspraksis.

Til messen har vi fundet et bredt udvalg af dygtige og kompetente undervisere, der er klar til at give dig en smagsprøve på, hvad deres yoga er.

Alle kan være med - du behøver hverken være smidig, spirituel eller kende til yoga i forvejen. Tag behageligt tøj på og vær nysgerrig, vi har yogamåtter, som du kan låne.
Dagen er koordineret af Stina Madelaire fra NOR: Yoga Studio.

 
Rejsen til Kærlighed - foredrag/workshop

Majbritte Ulrikkeholm

Kærlighed er så uendeligt mange ting, men nogle gange tror vi, at kærlighed udelukkende er det, vi kan opleve med en partner, og på vores utrættelige søgen efter den romantiske kærlighed overser vi helt den kærlighed, der er over alt, i og omkring os - den kærlighed, vi oplever, når vi mærker alt det, vi har at give i stedet for hele tiden at lede efter det, vi skal have.

Majbritte fortæller ved dette foredrag åbent og hudløst om sin egen rejse og inspirerer med enkle øvelser, der giver deltagerne mulighed for at få øje på al den kærlighed, der allerede er, når vi holder op med at vende al opmærksomhed mod dem, der skal give os kærlighed og i stedet vender opmærksomheden mod alt det i os, der trænger til vores egen kærlige omsorg og opmærksomhed. Så vi kan mærke … alt det, vi allerede er og alt det, vi har at give.
Søndag kl. 13.00 -14.30 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge 1. sal

Kød, ånd og klima

Mickey Gjerris

Lektor i bioetik og samfundsdebattør Mickey Gjerris afholder i samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening dette foredrag, som vil se nærmere på forholdet mellem kødspisning, klimaudfordringer og ånd.
Gennem forskning, foredrag og undervisning har Mickey Gjerris sat fokus på det forhold, at mennesket gennem videnskab og teknologi har fået en utrolig magt over naturen, men ofte glemmer, at med magt følger ansvar.
Foredraget vil sætte fokus på kødet og klimaet og vise, hvordan vejen frem er at ændre synet på os selv, naturen og det gode liv i stedet for at blive ved med at ændre på verden.
Lørdag kl. 15.00 -15.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Når Hjertet smiler, smiler øjnene også - et interview omkring spiritualitet

Henriette Zobel og Ercan Alister Kosar

Som noget nyt interviewer Prana Magasinet Henriette Zobel live i den store sal, til en snak om nedtur og optur, spiritualitet og livet generelt. Kom og få inspiration fra en kvinde som har oplevet lidt af hvert. Ercan Alister Kosar, redaktør på Prana Magasinet, står for at presse citronen, så gæsterne kan få mest mulige visdom med hjem.

Fredag kl. 16.00 -16.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

Raw Cannabis - Det Cannabinoide System

Vanesa Filcic

Vores krop er konstant i forandring. For at give kroppen de bedste forudsætninger til at håndtere dem, er vi nødt til at være bevidste om vores livsstil.

Cannabis er med til at afspejle denne overgang fra ubevidsthed til bevidsthed, både på et samfundsmæssigt niveau, hvor flere og flere bevidst begynder at tage hånd om sit eget helbred - og på vores indre systemer, da cannabis bidrager til et bedre helbred, et bedre humør og ikke mindst et bedre liv for mange, idet den understøtter enhver forandring i kroppen.

Fredag kl. 11.00 -11.45 og Lørdag kl. 14.00 -14.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen  

I Danmark dør en dansker af kræft hver halve time, og i hele den Vestlige verden er antallet af nye kræft-tilfælde støt stigende. Det sker på trods af øget forebyggelse. I Østen får næsten ingen kræft.
Hvordan kan det være? Er årsagen til kræft en anden, end vi hidtil har troet?
I Østen er spiritualitet og intuition en naturlig del af menneskenes hverdag. De har forstået, at sundhed hænger sammen med en sund mental tilstand og det at følge sin intuition.
Baseret på erfaringerne fra vores Behandlingscenter, fortæller vi, hvad det er, de kan i Østen med deres intuition og spiritualitet, som holder dem fri for Vestens velfærdssygdom nr. 1: kræft.
Vi fortæller, hvordan du selv kan adoptere Østens syn på sundhed og på den måde gøre dig selv rask. For sundhed starter med en sund intuition og spiritualitet.
Fredag kl. 16.00 -16.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus
samt 'Sensitive børn og voksne' Søndag kl. 14.00 -14.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Det spøger i familien! - Om traumer og forviklinger gennem generationer

Liv Dhanyo Thommesen

Traumer kan nedarves fra forældre til børn i flere generationer, viser ny forskning. Nedarvningen skyldes såkaldt epigenetik, som gør kroppen i stand til at lagre forældrenes minder i børnene. Mekanismen ruster lynhurtigt næste generation til at kunne overleve i nye omgivelser, men kan også give angst og depression. Dvs. at mange af de strategier og mønstre som er skabt af vores forældre, bedsteforældre eller længere tilbage, helt ubevidst stadig lever videre i os og kan styre vores valg, tanker og handlinger.
Lørdag kl. 16.00 -16.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Celestial Music of Plants - Terapeutisk musik fra lægeplanter

Charlotte Bech

På foredraget vil du høre recitationer fra gamle indiske lyde samt lyde fra lægeplanter.
Kombinationen af plantesang og recitation af gamle indiske lyde er specielt egnet til stress, kriser, sorg og skuffelser, men kan også have en positiv virkning på andre ubalancer. Tilhørerne fortæller, at denne unikke kombination af naturens egne lyde virker afslappende og giver en meditativ virkning, hvor de fleste oplever velvære og ro eller kommer i en meditativ tilstand.
Søndag kl. 15.00 -15.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge 1. sal

Den totale karmiske forløsning

Marianne Lane

Minikursus om de karmiske traumer og hvad der skal til, for at de kan slippe os helt.
Mulighederne åbner sig i denne tid og året vi går ind i.
Bindingen til tyngden slipper os. Men vores bevidsthed og psykologiske reaktioner, har det med at holde os fast i vanerne.
Hvad skal der til, for at bryde de vaner, så vi tager imod mulighederne for at blive forløst fra vores karma?
Med fælleshealing og små værktøjsopskrifter.
Lørdag kl.14.00 - 15.45 i Lok. 3 - Gunnar Nu - Idrættens Hus
Tillægsbillet kr. 50,- købes i Informationen

samt 'Udveksling med bevidsthed fra stjernerne'
Fredag kl. 15.00 -15.45 i Lok. 3 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Trancekanalisering - få kanaliserede beskeder fra Mestrene

Dennis Søndergaard  

Dennis vil i dette foredrag komme nærmere ind på forståelsen af, hvordan han arbejder med kanalisering, samt vejen dertil. Dennis vil beskrive forløbet, fortælle om tidligere oplevelser og vil derefter kanalisere.

I kanaliseringen går Dennis i trance, og han tillader en række eksistenser fra andre planer at kommunikere direkte med de tilstedeværende.
Fredag kl.12.00 -12.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

Kærlighed heler alt - sårbarhed er døren og i hjertet er svaret

Charlotte Fruergaard

Et foredrag om hvordan din smerte og lidelse er den største åbning til kærligheden.
Foredraget handler om at opdage den grundkonflikt i dit kærlighedsliv, der som en automatpilot slår til, når du ikke føler dig elsket.
Du vil høre om hvordan du på kærligste vis kan erfare og frisætte de mønstre i dit liv, der afholder dig fra at elske og lade dig elske.
Lørdag kl. 15.00 - 15.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

Har du clairvoyante evner - eller vil du finde ud af, om du har? minikursus

Tove Kofoed

Opdag og/eller undersøg dine clairvoyante evner i selskab med leder af Clairvoyancevejleder Skolen, Tove Kofoed. Og hør om, hvad clairvoyance er, og hvad det kan bruges til.
Derudover vil du komme til at:  
    - Mærke din kontakt til den åndelige verden
    - Blive bevidst om dine evt. clairvoyante evner.
    - Lære hvordan du beskytter dig, og hvordan du åbner og lukker for evnerne.
Søndag kl. 14.00 - 15.45 i Lok. 7 - Brøndby Hallen, Konferencelokalet 1. sal

Transbiologisk traumeterapi - vejen til et optilmalt liv

Lars Mygind

Er du klar til at overveje om nogle vores spirituelle oplevelser måske er inde i vores celler og ikke udenfor vores krop? At de forskellige dele af vore celler har hver sin bevidsthed som styrer vores liv og at man kan kommunikere med dem?
At forskellige nøglehændelser i vores udvikling kan traumatiseres og begrænse vores fulde potentiale og at disse traumer kan heles så vi opnå permanente forbedrede livstilstande?
Fredag kl. 15.00 - 15.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

Tantra - en spirituel vej med kærlighed, seksualitet og glæde

Yazmin Fox

Hvad er det egentligt der gør at et menneske vælger den tantriske vej? Og hvad får man ud af det? Kan alle lære at højne nydelsen og bruge seksualiteten, som et fartøj til at opnå en højere spirituel bevidsthed? Og hvad gør man konkret?
Et spændende og dynamisk foredrag, med fortryllende viden, fra en 5000 år gammel tradition - Tantra.
Der vil være meditationsøvelser, og rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs!
Fredag kl. 15.00 - 15.45 i Lok. 2 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Fra selvfed til selvfred

Birte Christiansen

Foredraget ”Fra selvfed til selvfred” giver dig konkrete værktøjer, så du i endnu højere grad kan tage magten - tilbage - i livet. Birte Christiansen deler ud af autentiske historier og inspiration af livsbekræftende vinkler på sandheden, som støtter op om brobygningen mellem din indre og ydre livsrejse.

Du får anvist værktøjer, der ruster dig i dit personlige lederskab og kan hjælpe med at sætte din egen personlige livsrejse i perspektiv.

Foredragets emner vil være:
•    Få dit livstræ til at vokse;    Fra din personlige printplade til dit personlige brand
•    Choose your attitude;     Vælg de tanker du vil tænke og tænk dem så!
•    Giv det videre;         Næstekærlighed og vores forpligtelser
•    Fra selvfed til selvfred!     Invitation til din personlige udviklingsrejse i te-salonerne
Søndag kl. 14.00 -14.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Healing- og meditationskoncert

Poul Vinther

Afstressende og healende meditationsmusik. Under koncerten lader Poul sig inspirere af øjeblikkets  energi og kanaliserer en smuk og healende meditationsmusik.
Jeg kanaliserer intuitivt igennem musikken den healende energi som den forsamlede gruppe har brug for. Jeg lader mig inspirere til at improvisere musikken i øjeblikket og skaber på stedet et unikt musikstykke, som afspejler lige netop dette øjebliks stemning og energi.
Musikken er altid harmonisk og melodiøs, fyldt med vekslende stemninger og meditativ ro.
Lørdag kl. 11.00 -11.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Clairvoyante evner - super sensitiv?

Maya Fridan

Hvornår har du clairvoyante evner og hvornår er du super sensitiv? Eller er du begge dele?
Maya vil fortælle lidt om, hvordan man som super sensitiv har en form for ”antenne system”, som ubevidst opsamler informationer fra omgivelserne - og hvordan det fungerer. Kan man tune ind på bestemte ”frekvenser” lige som man indstiller en radiokanal?
Er du super sensitiv/clairvoyant, så er du måske på flere frekvenser på samme tid? Hvem og hvad er det du får fat i?
Er det støj, er det klart eller en blanding af begge dele?
Søndag kl. 16.00 -16.45 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge

samt minikurset 'Test dine clairvoyante evner'
Fredag kl. 16.00 -17.45 i Lok. 7 - Brøndby Hallen, Konferencelokalet, 1. sal

Life Mastery - Bliv din egen livsmester! 

Sussanne Wexø

Mød mesteren i dig selv.
Du vil opleve, hvordan du kan blive mester i dit eget liv, og finde hjem i dig selv.
Du vil høre om teknikker, der støtter op om livsglæde og din personlige visdomsproces.
Du vil blive guidet i at navigere i dit indre landskab, og finde dit livs kald.

Fredag kl. 11.00 - 11.45 i Lok. 1 - Gunnar Nu - Idrættens Hus

Hjemmeside designet af Computerpeople