Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center

1. – 3. marts 2019

Praktiske oplysninger

Udstillere

Foredrag

Fotoalbum

Nordjysk mekka indenfor alternativ behandling

Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center danner rammen for at opleve et væld af alternative behandlere i en hyggelig og indbydende atmosfære med mulighed for masser af inspiration og gode oplevelser.

85 udstillere giver dig viden om, hvordan du beriger din tilværelse med mindfulness, healing, engle, clairvoyance, håndlæsning, kranio-sakral terapi, massage, psykoterapi og meget mere. Salg af spændende og lækre produkter som understøtter din personlige udvikling – krystaller, smykker, sten og meget mere.

Lad dig inspirere af de 60 spændende foredrag og minikurser, der er gratis for messens gæster.

Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

Se hvor de forskellige stande er placeret på standtegningen.

Foredrag, minikurser og klarsyn

På Krop-Sind-Ånd Helsemessen har du mulighed for at deltage i 60 foredrag og minikurser, de fleste gratis for messens gæster.

> Se hele det spændende foredragsprogram her

Herunder kan du læse om nogle få af de mange foredrag mm.

Søndag kl. 14.00-15.45
Laugsstuen

Hjælp – om kronisk tungmetalforgiftning og Pineal kirtlens betydning for afgiftning

Githa Ben-David

Tungmetaller går i arv fire generationer tilbage, og derfor er vi alle kronisk forgiftede i forskellig grad. Spørgsmålet er hvor fyldt dit glas er, hvilket afspejles i for lægen uforklarlige symptomer som brændende fornemmelser, uro, smerter, i led,kronisk udmattelse, autisme, ADHD, autoimmune sygdomme af enhver art…

Sundhedsvæsenet lukker øjnene for, at vi mennesker, ligesom resten af naturen, lider under miljøforurening. Det positive ved dette er, at vi tvinges til en selvbehandling, som indebærer et fravalg af de vaner, som skader os selv, miljøet, klimaet og Verden.

Dette foredrag giver håb til alle, som er kronisk syge eller som lider af symptomer, der alt for ofte fejldiagnosticeres som psykisk sygdom, fordi blodprøverne er normale.

I Danmark uddannes læger ikke i kronisk tungmetalforgiftning, og patienter kan ikke blive testet.

Du kan afgifte dig, men du må være sej og tage ansvar for dit liv. Githa Ben-David var syg i syv år med borrelia og kronisk bly/kobber forgiftning. I dag er hun efter afgiftning fuldkommen rask: Ingen ledproblemer, brænden, hævelser, ødemer eller smerter.

En del af det du kan gøre, er at styrke de indre organer, genetablere et sundt tarmmiljø og rense Pineal koglen, som er hovedansvarlig for kroppens naturlige afgiftningssystem. Øvelser med meditativ sang og undertoner i kombination med foredrag, spørgsmål og svar.

Lørdag kl. 15.00-16.45
Bondestuen

Hvor sidder følelserne i kroppen?

Marcus Heller, minikursus

Vil du lære mere om sammenhængen mellem krop og psyke?

Kan vi sige, at en bestemt del af kroppen relaterer til en bestemt følelse? Kan en følelses tilstand give dig en bestemt kropsholdning og kan en kropsholdning ”låse” dig i en følelse?

Er der en så konkret sammenhæng mellem krop og psyke?

På denne workshop fortæller Marcus Heller om hvordan forskellige kropsdele afspejler vores sindstilstand, og dermed giver nuanceret information om hvordan vi har det. Og han viser hvordan en kropsterapeut ser og bruger denne information, til at afhjælpe og forebygge både fysiske smerter, og psykiske problemstillinger såsom stress og angst.

Søndag kl. 16.00-16.45
Laugsstuen

Kanal for ånderne – klarsynsdemonstration

Sebbastian Lorantius (gratis tillægsbillet skal afhentes i Informationen på dagen)
Ved denne platformsdemonstration vil mediet Sebbastian Lorantius, fortælle kort om sig selv.

Efterfølgende vil han demonstrere sine evner som clairvoyant & medie, ved at give budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.

De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i klarsynsdemonstrationens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.

– At deltage ved en klarsynsdemonstration er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.

Fredag kl. 14.00-15.30
Laugsstuen

Inflammationer – og livsstil

Frede Damgaard

Inflammationer er en overordnet eller meget bred betegnelse for forskellige lidelser i bevægeapparatet, muskler og led, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning.

Kan der med kostens specielle sammensætning gøres noget ved dette?

Foredraget omhandler kostens betydning set i forhold til syre-basebalancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Hvordan sammensættes en inflammationshæmmende og syre-udrensende kost med urter og kosttilskud.

Lørdag kl. 16.00-17.45
Latinerstuen

Sjælens åbning i Den Nye Tid – minikursus med karmisk forløsning

Marianne Lane, tilmelding st. 3, deltagergebyr kr. 50,-
Vi eksisterer i en meget spændende tid, hvor sjælens influens går fra at være indirekte og inspirerende til at være direkte og bevidsthedsåbnende – online interagerende. Når bevidstheden åbner sig, så sker der rigtigt meget i os som mennesker, i vores virkelighed, vores familier og i vores samfund. På minikurset modtager du den undervisning omkring sjælen og inkarnationen og udviklingenm som Marianne Lane har fået kanaliseret ind gennem de sidste syv års arbejde som kanal. Netop i denne tid er der en stor transformation, hvor det er muligt at slippe vores karmiske byrde i helt nye niveauer.

På kurset vil du modtage dyb healing, som støtter dig ind i den totale forløsning og du vil modtage undervisning og øvelser til, hvordan du i din hverdag, selv arbejder med ind i dine karmiske temaer. Der vil blive givet en lille guidet meditation, hvor du kommer i kontakt med dit nuværende karmiske tema, og får muligheder for at kunne få indre vejledning. Det vil være forskelligt fra person til person, hvordan vejledningen kommer, men i sådan et stort og stærkt fælles felt, så er der stor støtte til at dine muligheder for at modtage indre guidning, de åbner sig i nye niveauer og dybder.

Fredag kl. 15.00-15.45
Latinerstuen

Ansigtsyoga – slut med rynker og slap hud i ansigtet – helt naturligt

Susanne Dyhr

Lær hvordan du selv kan træne dit ansigt yngre og få mere overskud. Hemmeligheden er ansigtsyoga.

En helt naturlig metode, der både kan forandre dig og dit udseende. På workshoppen vil du få en kort introduktion til ansigtsyoga og selv prøve kræfter med nogle af øvelserne. Vi vil fokusere på øvelser, der kan løfte din pande og reducere rynker i samme område, men som også vil reducere spændinger og give dig mere overskud. Alle kan være med.