Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ceres Park Århus

2. – 4. oktober 2020

AFLYSNING

Det er med tungt hjerte, at vi har besluttet at aflyse Krop-Sind-Ånd Messen i Århus 2020 pga. Covid-19.

Lige nu går smittetallene i Østjylland den gale vej. Alle de tiltag, vi vil blive nødt til at gøre brug af, for at forhindre smittespredning, vil meget nemt kunne ødelægge det fine, nærværende og personlige møde, som er messens kendetegn.

Vi er rigtig mange, der kommer til at savne de tre fantastiske dage, men det sidste nogen af os har lyst til, er at medvirke til at messen pludselig bliver en ‘supersmittespreder’.

Vi glæder os i stedet til en forrygende messe i Århus d. 1. – 3. oktober 2021.

Pris, åbningstid, bus/tog mv.

Udstillerliste

Fotoalbum

Standtegning

Få pirret din nysgerrighed

Er du interesseret i, om der er mere mellem himmel og jord, eller der er alternativer til de traditionelle behandlingsformer, som evt. kan hjælpe dig, så får du muligheden for at opleve en bred og mangfoldig vifte af fysiske såvel som åndelige / spirituelle behandlere, som møder dig, der hvor du er.

Oplev 120 udstillere i de 2 store haller, der hver især viser netop deres ekspertise inden for et væld af forskellige naturterapeutiske behandlinger f.eks. hormonterapi, alternativ kostvejledning, heilpraktik, healing, massage, access bars og akupunktur. Du kan også få readings indenfor clairvoyance, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg og auratydning.

Lad dig desuden friste af de flotte smykker, sten, krystaller og spændende naturprodukter.

> Se hvilke udstillere der deltager på messen og hvad de tilbyder

Se hvor de forskellige stande er placeret på standtegningen.

> Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom ind på messen til halv pris