Brug kroppen som navigationsinstrument

Minikursus v. Ulla Maglekilde Jerrebo (1t 45min)
Lørdag kl. 12.00 – 13.45 i Konferencelokalet – følg de røde pile på gulvet

Kroppen indeholder ubevidste programmeringer, som man selv har været med til at udvælge til denne ene inkarnation. Man kan derfor bruge sin krop og sine tanker om kroppen til at få kontakt til den ubetingede kærlighed, der altid er en del af det liv man lever.
Vi er ubetinget elskede, men så længe vi er tilstede her på jorden har vi ubevidst lukket af for kærlighedens væsen.
Alle mennesker leder efter kærligheden hos andre, for vi ved ikke, vi selv har den.

Dette minikursus indeholder viden om, hvordan vi alle er forbundet på et højere plan og hvordan man kan fjerne sløret for sine øjne og begynde at bruge, det sted i sindet, hvor kontakten til den ubetingede kærlighed altid er til stede.

Formålet med livet er ikke at blive et bedre menneske, for bag om alle besværlighederne er der et spirituelt formål med de erfaringer, man allerede har. Vi er hinandens hjælpere i denne proces.

Minikurset giver deltagerne indsigter i, hvordan andre hjælper og hvordan man bruger sin indre vejleder, som er vores åndelige livline.

Ulla Maglekilde Jerrebo

begyndte på sin personlige healingsproces, fordi hendes dårlige samvittighed gav hende tankemylder og søvnløse nætter. Hun ledte efter en metode, der kunne fjerne tankerne og selvbebrejdelserne, så den dårlige samvittighed forsvandt, men erfarede, at de negative tanker skulle åbne for ønsket om l at finde fred med sig selv.
Gennem de problemer hun ikke selv kunne løse, fandt hun drivkraften i sig selv.

Healingsprocessen indeholdt en udvidelse af bevidstheden, som langsomt, åbnede for, at kroppen ikke var hele sandheden om hvem hun var. Løsningen befandt sig ikke der, hvor problemet med de negative tanker opstod,

Ulla underviser i hvordan man udvider sin bevidsthed og finder sin indre vejleder. Målet er at åbne for den ubetingede kærlighed i det rette sind.