Lydhealing med Sjælssang

Foredrag v.  Angelicca Freja Parmone Ravn og Aurora Malene Høyer
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Kræmmerstuen

Oplev de healende Sjælsskåle skabt af Angelicca Ravn og deres smukke healende lyde. Angelicca fortæller kort om, hvordan hun skaber skålene i ler og deres healende evner, der viser vejen hjem i dig selv.

De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver afbalanceret. Et pusterum med indre ro og balance. Lydene fra skålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

Ekstra ordinært har Angelicca en gæst med til foredraget og det er Aurora Malene med hendes smukke Sjælssang.

Aurora Malene, har på egen sjæl har mærket sjælsskålenes virkning. hun synger Sjælssang – kanaliseret vokallydhealing. Det er sange og toning, som sender beroligende vibrationer ind i kroppen og kalder sjælen hjem.

Nogle gange skal man have hjælp til at lytte til sin sjæl, så man kan få vækket den lysende skat, man bærer rundt på. I mit tilfælde var det min sjælssang, der skulle vækkes. Den havde ligget og luret, men jeg syntes at var for mærkeligt.
Takket være en af Angelicca Ravns Sjælsskåle fik jeg et ordentligt spirituelt spark bagi, at jeg nu ikke kan lade være med at synge sjælssang.
Til foredraget vil du opleve sjælssangens vibration med din krop og med din sjæl. Hvad du får ud af sjælssangen er individuelt, men du vil uden tvivl mærke en dyb ro.
Og som en af mine klienter sagde: “Det er som om, sjælen genkender lyden”.

Alle er velkomne og der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Angelicca Ravn

Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand. mag. Angelicca Freja Parmone Ravn er skaber af de unikke Sjælsskåle i ler.

I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.

Igennem arbejdet med skålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv. Hun samarbejder bl.a. med engle, enhjørninger, drager, ærkeengle, Jesus, Moder Maria, den guddommelige energi, Avelon, Atlantis, Lemurien og Ørnetågen.

Angelicca har arbejdet med at hjælpe fok i deres liv over tyve år. I 2010 førte det til, at hun begyndte at interessere sig for at bruge boligindretningen til at skabe bedre livsvilkår for sig selv og andre. I 2011 blev Angelicca Neo Feng Shui rådgiver til privat bolig og i 2012 til erhverv. I dag har hun udviklet sammen med Sjælsskålen en støttende og nærende boligindring ved at skabe balance i de fem elementer i hvert rum i boligen og i samspillet med skålen forstærkes elementerne healende evner yderligere og derved støttes og næres beboerne yderligere.

Hun hjælper flere af sine alternative kollegaer med at skabe gode arbejdsforhold og øget omsætning igennem den healende og støttende indretning.

Angelicca bruger sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for sine kunder igennem arbejdet med at skabe kontakt til sjælen og den iboende indre power.

Med Sjælsskålene hjælper Angelicca rigtig mange mennesker med at finde hjem i sig selv, mærke sig selv og lytte til sine behov. Hendes arbejde med skålene er bl.a. med til at nedbryde kontrol, behovet for perfektionisme, behagesyge, mindre- selvværd og selvtillid, angst/frygt, stress, flugt fra denne verden og jorden.
I et samspil mellem Angelicca, Sjælsskålene, jordstjernechakraet og kanaliserede meditationer skabes der et unikt rum til selv healing og indre kærlighed.
Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet. Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor smuk du er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.

Angelicca holder foredrag, kurser, workshops, online forløb, 1:1 sessioner og har et Spirituelt fælleskab – Jordens Engle, hvor hun skaber et rum, hvor medlemmerne kan føle sig hjemme i sin spiritualitet og samhørighed med universet, så de kan og har lyst til at leve her på jorden.

Aurora Malene

Aurora Malene Høyer bor i Gudumholm 18 km syd-øst for Aalborg med mand og børn. Hun er cand.mag og uddannet coach.

Hun har dog aldrig følt, at hun havde fundet sin rette hylde. I efteråret 2017 blev hun ‘vækket’ og har siden brugt sjælssang i sit arbejde, som healer både fra sit NærVærelse i hjemmet, men også ved Sjælssang-‘koncerter’.