Lær at bruge dine englekort

Minikursus v. Anita Hummelshøj Mikkelsen
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Kræmmerstuen

En ting er at have nogle englekort/fekort/orakelkort/tarotkort/etc. liggende. Noget andet er at få dem brugt.

Der er så meget hjælp, støtte og vejledning i kortene, at du selvfølgelig skal have en mulighed for at få det hele med.
Her kan du komme med dine egne kort, så du lærer dem godt at kende. Du kan også låne nogle af mine, hvis du endnu ikke selv har nogen eller hvis du bare gerne vil prøve nogle andre.

Når du går hjem, vil du elske dine kort endnu højere og have lært, hvordan de kan hjælpe dig. Du får også ideer med hjem til, hvordan du kan lave forskellige oplæg selv, så de passer til de udfordringer du har brug for hjælp til.

“Tak for en uforglemmelig og inspirerende aften med englekort. Da jeg kom, var jeg helt uvidende omkring englekort og deres anvendelse. Men efter en fantastisk aften hos dig, har jeg fået mit første sæt englekort og jeg føler mig helt sikker på at bruge dem. Din måde at lære fra dig og din positive energi smitter af og du er en kæmpe inspiration for andre,  jeg er blevet virkelig inspireret af hvilken vej jeg skal i mit liv. Det var virkelig en fantastisk oplevelse.
Mange knus fra Mette”

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Anita har i mange år arbejdet med udvikling af mennesker og indenfor de seneste 3 år har hun også haft den spirituelle vinkel på dette arbejde. Anita holder kurser i at bruge sine englekort og laver foruden clairvoyance og healing også retreats for individuelle personer og grupper.