Introduktion til Bachs Blomsterremedier

Foredrag v. Anne Hammer Langgaard
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Latinerstuen

Hjælp til forløsning af negative følelser og ændring af uhensigtsmæssig adfærd. Blomsterremedierne er trygge og sikre og kan bruges af alle.

Introduktion til den engelske læge Edward Bach og hans system af 38 ugiftige planter, der kan vende negative følelser til positive følelser og uhensigtsmæssig adfærd til hensigtsmæssig adfærd.

2: Gennemgang af udvalgte remedier og cases til at give en konkret fornemmelse af, hvordan blomsterremedierne bruges i praksis.
3: Bachs Blomsterremedier er et hjælp til selvhjælps system, der giver os mulighed for at kunne hjælpe os selv og vores nærmeste.

Der findes god litteratur på dansk om emnet, både om Bach til mennesker og dyr. Der er også gode muligheder for at tage kurser. De forskellige muligheder for at få større viden om emnet præsenteres.

Anne Hammer Langgaard

Uddannet Klassisk Homøopat, Bach Terapeut og Bachlærer, godkendt af den internationale Bachforening. Har haft egen klinik siden 1994. Laver individuelle behandlinger, underviser på Bachterapeut uddannelsen og holder foredrag.