Koks i hormonerne? NHT Naturlig Hormonterapi

Foredrag v. Bente Christensen
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Bondestuen

Med foredraget får du indblik i, hvor meget koks hormoner kan lave. Mange kvinder går til læge utallige gange uden at få hjælp til symptomer, søvnproblemer, hedeture, depression, tørre slimhinder, PMS, kraftig menstruation, blæreproblemer, humørsvingninger, endometriose, PCO, lichten sclerosis, stofskifte, vægtøgning, hårtab o.m.a.

Lægers indsigt i hormoner er desværre mangelfuld og tilbuddet til kvinder i overgangsalderen er oftest østradiol-tilskud, som kan øge risiko for kræftudvikling over år, eller tilbud om hormonspiral og anti-depressiver. Med NHT får du indblik i brugen af naturlig næringsstoffer og bio-identiske hormoner.

Så har du et valg!

Bente Christensen

har klinikken “Naturzonen” i Hasseris Bymidte 3, Aalborg , og har været behandler i Aalborg i 37 år med speciale i hormoner og de problematikker det kan udløse, såvel for unge med fertilitetsproblemer, endometriose, lichten sclerosis o.a. såvel for kvinder med symptomer omkring overgangsalder.Bente Christensen er certificeret NHT-hormonvejleder, uddannet hos Anette Paulin, forfatter til bøgerne “Kvinde kend dine hormoner” og NHT-Naturlig Hormonterapi – du har et valg.