NHT Naturlig Hormonterapi

Foredrag v. Bente Christensen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Tunnelen på 1. sal

Overgangsalder – hormoner – hjælp!Hvad er det lige der sker i kroppen? Skal man tage hormontilskud? Hvorfor tager jeg på?Hvor er mit humør og min energi? Hvorfor er min stress-tærskel så lav? Jeg føler mig udbrændt, deprimeret, ked-af-det, tris, bekymret… Jeg har hedeture og søvnbesvær…

Kom og hør hvorfor overgangsalderen kan være så besværlig. Hør om hormonerne, som vi får tilbudt fra læge. Hør om bio-identiske hormoner og hvad en test kan fortælle om, hvad du i virkeligheden mangler. Få indsigt i dine symptomer vs. hormonbalance. Hør hvad du kan gøre.

Bente Christensen

Jeg – Bente Christensen – har praktiseret i Aalborg i 38 år. Hormoner og kvinders ubalancer, er mit største speciale. Min overbyggende uddannelse til Certificeret NHT-hormonvejleder (Naturlig Hormonterapi) har givet mig viden og værktøjer til at hjælpe rigtig mange kvinder – også online – med de udfordringer vi står i, midt i livet. NHT- Naturlig Hormonterapi er din garanti for forskningsbaseret rådgivning og vejledning.Du kan stille spørgsmål efter foredraget eller kom på standen B3 og få en vurdering. Velkommen!