Lær hvordan du bruger Loven om Tiltrækning i dit privatliv og dit arbejdsliv (1t 45min)

Minikursus v. Bettina Møller Jensen
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Latinerstuen

Interesserer du dig for Loven om Tiltrækning, så er du havnet det helt rigtige sted. Uanset om du er ny eller har studeret Loven om Tiltrækning i længere tid, får du redskaber du kan bruge med det samme til at få andre resultater i dit liv.

Måske kender du mennesker, der tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv oplevet det? Det kaldes for Loven om Tiltrækning.

Lige nu tiltrækker den både ting, omstændigheder og mennesker ind i dit liv – og det er ikke dem alle, der er lige gode.

På denne mini-workshop sætter vi fokus på hvordan Loven om Tiltrækning er i spil i forhold til dig og dine relationer.

Du får basal viden om Loven om Tiltrækning og du får teknikker til at skabe de bedste relationer med dem, du holder af.

Et arbejdshæfte udleveres på dagen.

Efter du har deltaget på mini-workshoppen, har du lært hvorfor du tiltrækker negative ting og hvordan du stopper det, så du kan begynde at tiltrække mere af det, som du gerne vil have.

Du har blandt andet lært hvordan du nulstiller de negative tanker og følelser og du har lært, hvordan du skaber harmoniske relationer. Workshoppen er et mix mellem demonstrationer og små øvelser.

Bettina Møller Jensen

er ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards.

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. Via coaching, undervisning og træning hjælper Bettina mennesker med at opnå frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.

Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

På alle Bettinas kurser og foredrag kan du forvente af få lavpraktiske værktøjer du kan bruge med det samme og at få rørt lattermusklerne.

Bettina er desuden forfatter til 5 bøger om Loven om Tiltrækning, og er vært på Loven om Tiltrækning Facebook Live Show som i øjeblikket sendes hveranden fredag kl. 12.00