Loven om Tiltrækning: hvad du som minimum bør vide

Minikursus v. Bettina Møller Jensen (1 t 45min)
Fredag kl. 16.00 – 17.45 i Latinerstuen

Måske kender du mennesker, der tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv oplevet det? Det kaldes for Loven om Tiltrækning.
Lige nu tiltrækker den både ting, omstændigheder og mennesker ind i dit liv – og det er ikke dem alle, der er lige gode.

På denne mini-workshop sætter vi fokus på, hvordan Loven om Tiltrækning er i spil i forhold til dig og dine relationer. Du får basal viden om Loven om Tiltrækning og du får teknikker til at skabe de bedste relationer med dem, du holder af. Et arbejdshæfte udleveres på dagen.

Efter du har deltaget på mini-workshoppen, har du lært hvorfor du tiltrækker negative ting og hvordan du stopper det, så du kan begynde at tiltrække mere af det, som du gerne vil have.
Du har blandt andet lært hvilken virkninger dine ord har på det du tiltrækker og hvordan du nulstiller de negative tanker og følelser, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker dig.

Mini-workshoppen er et mix mellem demonstrationer og små øvelser. Et arbejdshæftet udleveres på dagen.

Interesserer du dig for Loven om Tiltrækning, så er du havnet det helt rigtige sted. Uanset om du er ny eller har studeret Loven om Tiltrækning i længere tid, får du redskaber du kan bruge med det samme til at få andre resultater i dit liv.

Alt præsenteres konkret og lavpraktisk med masser af humor og hjertevarme.

Se film om minikurset her

Loven om Tiltrækning: Sådan stopper du med at tiltrække det, du ikke ønsker

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i Laugsstuen

Måske kender du mennesker, som altid tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv prøvet det? Det kaldes for Loven om Tiltrækning. Og lige nu tiltrækker den mennesker, ting og omstændigheder ind i dit liv, og det er langtfra dem alle, som er lige gode. På foredraget/minikurset her stiller vi skarpt på, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at tiltrække mere af det, du ønsker dig og mindre af det, du ikke ønsker dig. Trin for trin får du konkrete redskaber du kan bruge med det samme i dit eget liv til at ændre på de resultater som du får. Et arbejdshæfte bliver udleveret.

Bettina Møller Jensen

er mindset mentor og ekspert i Loven om Tiltrækning. Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.
Bettina er endvidere forfatter til 8 bøger om Loven om Tiltrækning.

På alle Bettinas kurser og foredrag kan du forvente af få lavpraktiske værktøjer du kan bruge med det samme og at få rørt lattermusklerne.

Bettina hjælper mennesker med at tiltrække mere af det de ønsker sig og mindre af det de ikke ønsker sig via coaching, undervisning og træning

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. I dag bruger Bettina sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.