Loven om tiltrækning – sådan stopper du med at tiltrække dårlig karma

Foredrag v. Bettina Møller Jensen
Lørdag kl. 17.00 – 17.45 i lokale Værket på 1. sal

Måske kender du mennesker, som altid tiltrækker negative ting igen og igen? Eller måske har du selv prøvet det? Det kaldes for Loven om Tiltrækning. Og lige nu tiltrækker den mennesker, ting og omstændigheder ind i dit liv, og det er langtfra dem alle, som er lige gode. På foredraget/minikurset her stiller vi skarpt på, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at tiltrække mere af det, du ønsker dig og mindre af det, du ikke ønsker dig. Trin for trin får du konkrete redskaber du kan bruge med det samme i dit eget liv til at ændre på de resultater som du får. Et arbejdshæfte bliver udleveret.

Bettina Møller Jensen

er mindset mentor og ekspert i Loven om Tiltrækning. Som den eneste i Danmark er Bettina: Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.
Bettina er endvidere forfatter til 8 bøger om Loven om Tiltrækning.

På alle Bettinas kurser og foredrag kan du forvente af få lavpraktiske værktøjer du kan bruge med det samme og at få rørt lattermusklerne.

Bettina hjælper mennesker med at tiltrække mere af det de ønsker sig og mindre af det de ikke ønsker sig via coaching, undervisning og træning

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. I dag bruger Bettina sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre Loven om Tiltrækning.