Naturen viser os vejen igennem planternes indre visdom

Foredrag v. Casandra K. Askjær
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Bondestuen

Igennem 20 års forskning i planternes indre visdom og vandets selvrensende egenskaber, vil Casandra fortælle om denne forskning og dens betydning for den vi er i det indre.

Deltagerne vil modtage en guidet meditation, til at nå dybere ind i hjertet og få et større indblik i hvem de er og hvordan vejen er videre frem i livet. Og vil få indblik i jordens, vandets, ildens og luftens betydning og virke, udfoldet igennem træernes indre visdom og naturens ånder, gnomerne, sylferne, nymferne og ildsalamanderne, som vil være nærværende under foredraget.

Efter foredraget kan de som ønsker det, gå med Casandra hen i den nærliggende park, for at vi sammen kan være nærværende med de store træer.

Casandra K. Askjær

har malet flere hundrede malerier af planternes indre visdom og har sammen med hendes mand, Jørgen, udgivet mange bøger om naturen, en kommende gylden kultur med mere.

Hun har igennem de sidste 30 år haft en dyb og inderlig kontakt med naturens ånder.
Har boet i Norges bjerge i 8 år og studeret den norske natur

Forsker i drikkevandforbedringer og har en Livskunstpark tæt på Ry.

Har rejst meget til især New Zealand, for at studere planterne og drikkevandet der.

Casandras følsomme natur, tåler ikke mikrobølger, så hun og naturens ånder beder om at mobiltelefoner må være helt slukket under foredraget, på standen og besøget i skoven.

Casandra signerer hendes nye udgivelser Træet Sjæl – Livets Spiral – Planternes indre visdom, på stand B10 igennem hele messen.