Få det fænomenale liv – det er ikke nok at ønske det, du skal også ville det. Hvordan får du den power?

Foredrag v. Catharina Kusk
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Latinerstuen

Vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Hvorfor gør vi det så ikke? Hvorfor lever vi ikke det fænomenale fantastiske liv, som vi er skabt til? Det hjælper ikke at knokle videre. Det hjælper ikke, at du vil være som alle andre – specielt ikke når du er et søgende menneske og har åbnet op for det spirituelle, som du formentlig har, siden du er her på messen.Sygdom, negative tanker om os selv og andre, begrænsende tanker er alt sammen noget, der holder dig tilbage.Men hvordan kommer du videre? Hvordan kommer du igennem frygtbarrieren? Der på den anden side, hvor alt bare ser meget lettere ud? Der hvor livet ser ud – og føles – som en leg?Det er der omme på den anden side af frygtbarrieren, vi alle gerne vil. Og du kan også. Alle kan. Du kan komme derom på den anden side, hvor lyset skinner og du er et frit menneske.Kom til foredraget og hør mere.

Catharina Kusk

levede i mange år det liv, som andre ønskede. Hun levede det liv, som hun selv troede var bedst. Det så også godt ud fra ydersiden med aktiv familie, mand, spændende job og god økonomi.
Men indeni var ingen glæde og hun mærkede ingen kærlighed.Først da hun blev virkelig træt af et “godt nok”-liv og ville ud af den kasse, som hun havde puttet sig selv i, der kom kvantespringet.

Nu arbejder hun med energier på mange planer, og hjælper spirituelle mennesker med at leve deres liv fuldt ud og i overensstemmelse med sjælens ønske.