Auriculoterapi – Hvordan øret fortæller om kroppens ubalancer

Foredrag v. Dina Alminde
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Bondestuen

Hvordan kan man bruge øret til at finde kroppens ubalancer? Øret giver et billede af de ubalancer, der er i kroppen – auriculoterapien er en fantastisk behandlingsmetode som kan vise hvor ubalancerne i kroppen. Auriculoterapien er en evidensbaseret behandlingsform, som hele tiden videreudvikles og der forskes i.
Her i år afholdes symposium, hvor den nyeste forskning præsenteres i København.De fleste vil nok forbinde auriculoterapien med NADA akupunktur – her er NADA et protokol system indenfor auriculoterapien.
Der er ingen tvivl om NADA er et effektivt behandlingsredskab –  men hvad nu hvis man lærte at bruge auriculoterpien og teste klienterne for deres egne ubalancer?
Så er der ingen grænser for hvad man kan med behandlingen – det gælder både fysiske smerter, traumer, fødevareallergier, stress, allergier, kroniske smerter og meget meget mere.Indenfor auriculoterapien kan man både behandle med asp nåle, tcm nåle, frekvenser, farver, magnet kugler og massage pen. Det betyder alle kan behandles.Vil du gerne vide mere om denne fantastiske behandlingsform er her en oplagt mulighed.

Dina Alminde

er uddannet massør, kostvejleder, akupunktør, cromoterapeut, auriculoterapeut og indenfor posturologi. Hun har været selvstændig med egen klinik siden 2012.
Fra 2015 har hun brugt tiden for at fordybe sig og dygtiggøre sig indenfor akupunkturens og auriculoterapiens univers. Her har auriculoterapien hurtigt taget over og hun er nu med i en forskergruppe under Godthjælp Institut, der forsker bl.a. i behandlingen af PTSD. Hendes klinik befinder sig i Thisted – midt i nationalpark Thy.