Tankefeltterapi – en enkel metode til at lindre psykiske og fysiske problemer

Foredrag v. Dorit Jakobsen og Christa Günther
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Bondestuen

Tankefeltterapi er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer.

Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi.

Kroppens energibaner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag.

Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag.

Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980. Metoden er også godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

Dorit Jakobsen og Christa Günther

Vi er begge uddannet tankefeltterapeuter hos Heilesen & Mygind. Arbejder som terapeut, men har dog begge andet arbejdet ved siden af. Vi er drevet af troen på, at vi alle har ansvaret for vores egen krop og sjæl. Vi har muligheden for at slippe for ubehag, være frie og glade og ikke mindst taknemmelige for livet.

Vi ønsker at hjælpe andre til et liv, hvor vi gennem erfaringer kan skabe større forståelse for vores eksistens, og ikke mindst at lære andre at tro på håb og drømme og at der findes en løsning.

Alt i vores arbejde er en proces, og det kræver at mennesket er klar til at tro på mulige forandringer.

Vores vision i vores arbejde med dig, er at plante et frø med gode intentioner om en fremtid uden at være plaget af de problematikker, som fylder i dit liv.