Alle har clairvoyante evner, men hvordan fungerer disse

Workshop v. Erlinng Christensen (1t 45 min) – tilmelding st. 50, deltagergebyr 50,-
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Kræmmerstuen

I denne workshop vil finde ud af hvad forskellen er på intuition og clairvoyance. Hvilke værktøjer, der kan være med til at fremme din oplevelse og forståelse af clairvoyance og intuition.

Vi vil igennem øvelser se, hvordan det virker og ikke virker. Teorierne bag definitioner af clairvoyance og intuition vil blive gennemgået.

Dette vil vi naturligvis gøre i en humoristisk og seriøs stemning. Velkommen til en anderledes workshop med stof til eftertanke.

Klarsynsdemonstration – hvad har den åndelige verden på hjertet

Klarsyn v. Erlinng Christensen – gratis tillægsbillet afhentes i Informationen
Søndag kl. 13.00 -13.45 i Laugsstuen

Oplev hvordan clairvoyantmediet demonstrere sine evner. Er der et liv efter døden – oplev hvordan afdøde giver sig til kende og oplev hvad de har på hjertet. Samt oplev små clairvoyante informationer til publikum. Stemningen vil foregå i en seriøs og afslappet atmosfære.

Vel mødt til en spændende demonstration.

Døren lukkes præcist.

Erlinng Christensen

er leder af og daglig underviser på Centret for Spiritualitet i København. På centret udbydes clairvoyance- og medieuddannelse, healeruddannelse, tranceuddannelse, reikihealeruddannelse samt trancehealing og regressions moduler. Derudover uddannelsesmoduler, hvor man bl.a. kan træne sine psykiske evner.

Erlinng har endvidere egen praksis, hvor han tillige udbyder individuelle clairvoyancer, reikihealing, trancehealing, Inkahealing, regression samt samtaleterapi m.v.