Anti-inflammatorisk kost – og hvordan tarmfloraen påvirker inflammationen (1t 30min)

Foredrag v. Frede Damgaard (1t 30 min)
Fredag kl. 13.00 – 14.30 i Latinerstuen

Inflammationer er en overordnet eller meget bred betegnelse for forskellige lidelser i bevægeapparatet, muskler og led, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning.

Kan der med kostens specielle sammensætning gøres noget ved dette?

Foredraget omhandler kostens betydning set i forhold til syre-basebalancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Hvordan sammensættes en inflammationshæmmende og syre-udrensende kost med urter og kosttilskud.

Frede Damgaard

har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling, og har haft særlig fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende.

Frede Damgaard er bl.a. uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat/ Naturopath, Phytoterapeut (Urteterapeut) – Naturterapeuten

Frede Damgaard er en kendt foredragsholder og underviser om helse og sundhed, sund kost og ernæringsterapi siden 1974 i Danmark, Norge og Sverige.

Specielt for helsekostbranchens grunduddannelse i Danmark og Norge.

Undervisning af Heilpraktikere, Biopater/ Naturopather, Zoneterapeuter, Kinesiologer, Alternative Kosmeteloger, Holistiske Hudplejere og Phytoterapeuter samt foredrag for brugere og interesserede af helsekost.

Frede Damgaard betragtes af mange som en af de første- og største pionerer indenfor helsebranchens i Danmark og Norge, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.