Vold – Sådan kommer du videre

Foredrag v. Gitte Liv Jensen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Fjorden på 1. sal

Oplægget henvender sig til dig, der ønsker at øge din viden om vold, måske fordi du selv har været udsat for vold, er pårørende eller møder voldsudsatte i din klinik.

Jeg vil igennem oplægget introducere dig til; hvordan et voldeligt parforhold typisk udvikler sig, og hvilke voldsmekanismer der er på spil, der gør det svært for den voldsudsatte at bryde den voldelige relation. Jeg vil give dig indblik i hvilke belastningssymptomer og reaktionsmønstre, der oftest opstår hos den voldsudsatte, og hvilke forandringsskridt der er nødvendige for at den voldsudsatte kan træde ud af voldens skygge og påbegynde bearbejdningen af de sociale, psykiske og fysiske senfølger efter volden.
Jeg vil undervejs præsentere dig for strategier, som du som pårørende eller behandler kan benytte dig af, der kan understøtte den voldsudsattes proces.

Gitte Liv Jensen

Jeg hedder Gitte Liv Jensen, jeg er terapeut og indehaver af Livs Univers.
Her tilbyder jeg bl.a. individuel terapi, holdforløb, webinar og workshops.
Jeg har specialiseret mig i stress, mindreværd, vold, misbrug, traumer, grænsesætning, sorg og tab.
Jeg arbejder både ud fra et terapeutisk og kropsligt afsæt.

Jeg har mangeårig professionel erfaring med at arbejde med voldsudsatte og deres pårørende fra ambulant rådgivningstilbud til voldsudsatte samt krisecenterregi.
I samarbejde med Dina Alminde/Godthjælp Institute har vi udviklet et unikt tilbud til voldsudsatte, der kombinerer den terapeutiske voldsbearbejdning og fysisk behandling med auriculoterapi, der bl.a. er særlig velegnet til regulering af angst, stress, depression og traumebehandling. Vil du vide mere om Auricoluto traumebehandling, så kom til dette foredrag. Dina Alminde/ Godthjælp Institute