Lær at rense og beskytte dig selv og dine omgivelser

Foredrag v. Gudrun Boost
Fredag kl. 12.00 – 12.45 og Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Tunnelen på 1. sal

Føler du dig overvældet og udmattet? Føler du, at du har brug for en pause fra alt det negative i verden?
Lær hvordan du beskytter dig selv mod negativ energi og renser din egen energi og dermed bringer fred og harmoni ind i dit liv.Leder du efter en måde at øge din spirituelle bevidsthed og beskytte din energi?
Jeg fortæller om energirensning og -beskyttelse. Det er for alle, der søger at uddybe deres forståelse af det åndelige rige. Med overskuelige instruktioner og kraftfulde teknikker kan du lære, hvordan du beskytter og renser din energi og åbner dig selv op for større spirituel forbindelse.Vær med på dette foredrag, vi laver nogle øvelser du kan tage i brug med det samme.Start din rejse til et mere afbalanceret og oplyst liv!Jeg lancerer min nye bog, der er fyldt med redskaber, ritualer og teknikker til at beskytte og rense dig selv og dine omgivelser. En håndbog der hjælper sensitive og søgende med at passe på og beskytte sig selv.

Se mere her…

Gudrun Boost

møder livet med nysgerrighed. Alt hvad hun ser, kan hun vælge at farve mørkt eller lyst.Hun vælger bevidst, om hun vil blive eller gå, “jeg har det frie valg”.Gudrun ønsker gennem foredrag og samtaler, at alle bliver bevidste om deres muligheder for:– At heale deres illusioner, drømme, fantasier, løgne, og falske intentioner de ikke er bevidst om, og som de af en elller anden årsag tror er bedst for dem.– At alle opøver evnen til at se med hjertet.– At alle lærer at smide fortiden, smerten, det uønskede, og stedet mærke livet og leve det.Gudrun Boost arbejder med den personlige styrke. Hun har tillid til at alle har en indre styrke til selv at forme, det liv de ønsker:“Når du bevæger dig ud af tankernes forestilling om livet og ind i dit hjertet, kan du mærke din sandhed og mærke din egen indre styrke”.