Træk vejret – eller dø

Minikursus v. Helge Fynshave
Lørdag kl. 15.00 – 16.45 i Kræmmerstuen

På dette minikursus får du skabt dit eget pusterum, med førstehjælps-teknikker baseret på forskellige alternative behandlingsformer.

Neuro-Body-Respons udføres med let berøring på hovedet og kroppen. Denne lette berøring aktiverer forskellige punkter beliggende på energibaner som løber igennem og rundt om hovedet og kroppen.En energibane kan være meridianer, nervebaner, arterier, vener og facier som er forbundet med centre i vores hjerne, organer og krop som gemmer/lagre på forskellige områder og oplevelser af livet.Disse punkter indeholder alle de tanker, ideer, trosretninger, overbevisninger, følelser og betænkeligheder som du har opsamlet igennem dit liv. Der er mulighed for at give slip på alt.Hver behandling kan frigive begrænsninger, der er tilknyttet det kropsområde, der bliver berørt.
Dette er en utrolig omsorgsfuld og afslappende proces, som frigiver begrænsningerne i alle aspekter i dit liv, som du er villig til at forandre.

De forskellige behandlinger har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv inklusive søvn, helbred, vægt, penge, sex, forhold, angst, stress, indlæring og meget mere.

Helge Fynshave

Ejer, Helge Fynshave, startede Mølholt Helsecenter i 1993 og er behandler i de 3 klinikker i Thisted, Poulstrup ved Vrå samt Svostrup ved Silkeborg. Helge underviser på Mølholt Helsecenters kursus sted i Poulstrup ved Vrå samt i Thisted. Helge behandler folk for diverse smerter, sygdomme og lidelser med alternative behandlingsformer, der er tilpasset klienternes behov og ønsker og er stolte af, faktisk at kunne hjælpe de fleste til et bedre liv og andre bliver helt helbredt. Udover at behandle i klinikkerne, afholder Helge også løbende kurser i de teknikker og metoder han bruger. På kurserne undervises der oplevelsesorienteret, hvilket betyder at kursisterne får tingene ind under neglene og derved også opnår egentlige færdigheder inden de drager hjem. Kurserne foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle bliver hørt og kan følge med.Foto: Betina Fleron