Eksamensklar med balance i nervesystemet og mentalt

Foredrag v. Helle Byskov Jensen
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i lokale

Kom frisk og lær enkle, siddende øvelser til beroligelse af krop og sind, som mine gymnasieelever elsker – især når de er fyldt op af en presset skoledag. Du får måske en favoritøvelse den dag!

Vi laver nemlig sammen øvelser til beroligelse af nervesystemet, som du mærker effekten af efter kort tid. Og de kan gøres hvor som helst, og lige når du har brug for dem.
Jeg guider din opmærksomhed ned i kroppen, og viser dig, hvad du kan gøre for at berolige nervesystemet ved at skabe flow i din energi. Din krop elsker, når den mærker, du vil samarbejde. Den går dig i møde og begynder at opløse blokeringer i din energi.

Jeg fortæller dig, hvorfor øvelserne faktuelt er effektive, så dit sind kan slappe af. Og når krop og sind er afslappede, så kan du tænke klart og være skarp mentalt til eksamen. Jeg viser dig også nogle øvelser, som kan forbedre din nattesøvn. For den er en medspiller, når du har brug for at være klar til eksamen

Helle Byskov Jensen

Qigong har været min vej helt ud af stress og tilbage til mig selv og min naturlige livsglæde. Jeg elsker at hjælpe andre til at få opmærksomheden ned i kroppen med Qigong-helsebevægelser og energimedicin-øvelser og at bringe min viden om energiarbejde videre til glæde og gavn for andre, som også ønsker at heale og få mere energi på en sund og naturlig måde. Jeg er Qigong-instruktør, energi-skrædder, foredragsholder og indehaver af tjigong med Facebook som platform. Derudover er jeg gymnasielærer.