Ro i nervesystemet 24/7 med energimedicin-øvelser

Foredrag v. Helle Byskov Jensen
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Værket på 1. sal

Ved du, hvordan du kan skabe flow i din energi 24/7? – Nej? Så vær gerne med til mit foredrag, hvor du får en introduktion til energiarbejde og vagus nerven.

Omdrejningspunktet i foredraget er at få viden om og at afprøve det at berolige nervesystemet ved at skabe flow i din energi. Så vi vil sammen lave skønne og effektive øvelser, som ganske enkelt udføres ved brug af hænderne. Øvelserne er både lettilgængelige og diskrete, og kan dermed laves hvor som helst og når som helst. De tager både udgangspunkt i meridianbaner fra akupunktur og den 10. hjernenerve, vagus nerven.
Jeg viser dig nogle af mine favoritøvelser, som jeg bruger, når jeg fx har travlt og har brug for et godt flow i min energi. Og jeg viser dig nogle af de øvelser, jeg bruger for at få en bedre nattesøvn.

Du får sikkert også en favoritøvelse! For din krop elsker, når den mærker, du vil samarbejde. Den går dig i møde og begynder at opløse blokeringer i din energi

Helle Byskov Jensen

Qigong har været min vej helt ud af stress og tilbage til mig selv og min naturlige livsglæde. Jeg elsker at hjælpe andre til at få opmærksomheden ned i kroppen med Qigong-helsebevægelser og energimedicin-øvelser og at bringe min viden om energiarbejde videre til glæde og gavn for andre, som også ønsker at heale og få mere energi på en sund og naturlig måde. Jeg er Qigong-instruktør, energi-skrædder, foredragsholder og indehaver af tjigong med Facebook som platform. Derudover er jeg gymnasielærer.